- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.141
Hadi bakalım yazarsın bize deeYok kuzum geliyomus bir konusim
YoldaymisHadi bakalım yazarsın bize dee
Sıkıntı etme kendine kuzumm. Konuşuruz ImmmmmmmahYoldaymisgece konuşuruz kuslar
KaydettmYazın kızlar numara mi ben veriyorum
055400000000arayin benii
Hahahahaha noldu:) gıcıklar :)
:) Laf sokup duruyosunuz nolsun :))Hahahahaha noldu
Ugrasiyoruz napicazHahahahaha noldu
:) kolay gelsin canımm :)Ugrasiyoruz napicazbak şuan ortalık topladm şimdi utu yapicam
Aynen herkes kendini nasil rahat hissediyorsa öyle olsun millete ne karisiyorlarEn güzelini demissin ben kilo vermek istiyorum veremiyorum onlar kilo almıyorsun diye şikayet ediyor.
Esim de aynisi dedi dün aksam..Kıskanıyorlar eşin memnunsa boşver havlasinlarda havlasınlar
Hosbuldummm kizceeHoşgeldin kayıpnapalim okul telasimz başladı bizim anaokulu bakalım geçmiş olsn canmm çok yormasaydn kendini
Ellerine saglik tatli anneTabikide kuzum sizlere hemen hazırlıyorum canım Eki Görüntüle 2187826 buyrun canlarim afiyet olsunByNkoaLa EternaaLLove N Nnuurrr Zeytintanem @Eses07 @Aveline @gulse14 @Oeksuez
Ben bu adamı bosuyorummm
Orasi da dogru bende carsamba bi temizlik yine yapcam ke dimede sonra persembe kontrol var eger sezeryan derse yada normal o k ursun bebek sevketme durumu olursa çünki burda ufak riskli olan seyleri ankaraya sevkediyorlar bebegide sevketme durumu olurmu derim derse ben burda yapmayim ailem ankarada oraya sevk yazin derim.Bana diyene bak helesanki kendi yormadna yapıyor
Bende hamilelik tavan etti kendimi beklerken demiştin unuttum nasil gidiyor uyjusuz geceler varmi.Kız ben Doğum yapalı 10 gün oluyor
Afiye olsun balım bundan sonra sizlere bole ikram var :)Ayy çok güzel oldu bu :))
Hayir canim eltin olcak cadı yüzünden sen esinle konuş mesafe koysun kardesi ilede normal olarak anlasarak komussun kardes bunlar sonucta desin esimin hassas oldugunu biliyor destek olup yanlarinda olacagina birbirine ihtoyac olcaklarina ne yapmaya cali siyor yengem desin fakan kzum sen içine atmaKötü olurlarsa da benim yüzümden mi ya
Sıkıntı yok kuzum yemegi koyarken p8lavi p8lav biserken corba tamm hazir:)Senin menu hazırmış kız. Ben daha çok düşünürüm.ömrüm tükendi her gün ne yemek yapsam derken. -_- üst üste iş yapma sen iki canlısın meleğim. ❤❤❤
Afiyet olsunnikramlarim böle artık hepAynen herkes kendini nasil rahat hissediyorsa öyle olsun millete ne karisiyorlar
Esim de aynisi dedi dün aksam..
Hosbuldummm kizcee
Ooo hadi kolay gelsin bakalim nasil gecicek alisicakmi cabuk:)
Esim müdahale ediyor cok sükür kuzumhalasinin cayi bitmisti esim ona kas göz hareketiyle kalk kendin al demis
Ellerine saglik tatli anneiyi geldi bu
Kuzum bence de söyle esine. Haberi olsun.
Ellerine sağlık marifetli kuşumm ❤❤Orasi da dogru bende carsamba bi temizlik yine yapcam ke dimede sonra persembe kontrol var eger sezeryan derse yada normal o k ursun bebek sevketme durumu olursa çünki burda ufak riskli olan seyleri ankaraya sevkediyorlar bebegide sevketme durumu olurmu derim derse ben burda yapmayim ailem ankarada oraya sevk yazin derim.
Bende hamilelik tavan etti kendimi beklerken demiştin unuttum nasil gidiyor uyjusuz geceler varmi.
Afiye olsun balım bundan sonra sizlere bole ikram var :)
Hayir canim eltin olcak cadı yüzünden sen esinle konuş mesafe koysun kardesi ilede normal olarak anlasarak komussun kardes bunlar sonucta desin esimin hassas oldugunu biliyor destek olup yanlarinda olacagina birbirine ihtoyac olcaklarina ne yapmaya cali siyor yengem desin fakan kzum sen içine atma
Sıkıntı yok kuzum yemegi koyarken p8lavi p8lav biserken corba tamm hazir:)
Afiyet olsunnikramlarim böle artık hep
Ahhahaha esin iyi yapmış vallaAynen herkes kendini nasil rahat hissediyorsa öyle olsun millete ne karisiyorlar
Esim de aynisi dedi dün aksam..
Hosbuldummm kizcee
Ooo hadi kolay gelsin bakalim nasil gecicek alisicakmi cabuk:)
Esim müdahale ediyor cok sükür kuzumhalasinin cayi bitmisti esim ona kas göz hareketiyle kalk kendin al demis
Ellerine saglik tatli anneiyi geldi bu
Kuzum bence de söyle esine. Haberi olsun.
Allahm çocuk inş elinde sari bezle doğmazOrasi da dogru bende carsamba bi temizlik yine yapcam ke dimede sonra persembe kontrol var eger sezeryan derse yada normal o k ursun bebek sevketme durumu olursa çünki burda ufak riskli olan seyleri ankaraya sevkediyorlar bebegide sevketme durumu olurmu derim derse ben burda yapmayim ailem ankarada oraya sevk yazin derim.
Bende hamilelik tavan etti kendimi beklerken demiştin unuttum nasil gidiyor uyjusuz geceler varmi.
Afiye olsun balım bundan sonra sizlere bole ikram var :)
Hayir canim eltin olcak cadı yüzünden sen esinle konuş mesafe koysun kardesi ilede normal olarak anlasarak komussun kardes bunlar sonucta desin esimin hassas oldugunu biliyor destek olup yanlarinda olacagina birbirine ihtoyac olcaklarina ne yapmaya cali siyor yengem desin fakan kzum sen içine atma
Sıkıntı yok kuzum yemegi koyarken p8lavi p8lav biserken corba tamm hazir:)
Afiyet olsunnikramlarim böle artık hep
Yaaa ahahahahahAllahm çocuk inş elinde sari bezle doğmaz
Haksiz miyim amaYaaa ahahahahah
Krize soktun beni burada ne güldüm yaHaksiz miyim ama
Hahahaha ne mutlu banaKrize soktun beni burada ne güldüm yahiç durmuyor canı. Ben gibi tembel değil.
Tembel insanlar olarak çok tatlıyız benceHahahaha ne mutlu bana
Bende tembelim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?