- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.101
Bencede içine atma ama çok da ters söylemeBende o iş içimde kalıp dert olacağına isyan bayrağını çekerim daha iyi
Bana ne yaaaAzcik dahilsin :)
Vicdan yaptırma banaEvet ama gelinin ailesi bi geldi gitti temizlik yaptım ertesi gün yine geldiler yatıyaher yeri tekrar temizledim kuzuuu. Napiym ama bende özledimmm. Ama siz tavır yapın EternaaLLove le hiç özlemeyin hıhh
Elti konusu mu kuzuKötü olurlarsa da benim yüzümden mi ya
Gelsin valla konuştucan bi tonlamama dikkat ederim tamamBencede içine atma ama çok da ters söyleme
Evet canimElti konusu mu kuzu
Tamam sen hepsisin ama buda ders olsun sana bida bırakma beniBana ne yaaa
Hepsine dahilim hepsi benim
Aynen kuzummm mcxxxGelsin valla konuştucan bi tonlamama dikkat ederim tamam
:) biliyorumm kıyamayın daha fazla diye azıcık ajitasyon yaptımHepsi seni sevip ozledigimzden :)
Vicdan yaptırma bana
Bak yasa duygularmzla saaapiyo:) biliyorumm kıyamayın daha fazla diye azıcık ajitasyon yaptım
Ben duygularımla şaaaaaptirmamBak yasa duygularmzla saaapiyo
Tamam sen hepsisin ama buda ders olsun sana bida bırakma beni
İmmmahAynen kuzummm mcxxx
Benmki hassas herkes saapiyorBen duygularımla şaaaaaptirmam
Yirim sizi ama. Keşke numaraları olsa böyle arasam diye geçirdim hep içimden :) yazamadığım zamanlarda :)Bak yasa duygularmzla saaapiyo
Yok kuzu kaynima bişey olduğu yok akşam yemeğe çıkalım demiş benim sigira benimki de olayları bilmeden tamam demişBırakmamak sizi kuzumm. Neler oldu ama her şey benim başıma geliyo
Çamaşır suyu elimde evin içinde oturmadım bir haftadır valla kuzu . Kalabalık çoktu çocuklar falan işte. Sizin tartışmaya kayın birader niye dahil oldu ki kuzum ya
Duygularını sevdiğimmmBen duygularımla şaaaaaptirmam
Dokunmayın ulaaaaan guloma saaaapmayinBenmki hassas herkes saapiyor
Bende geçirdim ayni şeyi yemnleYirim sizi ama. Keşke numaraları olsa böyle arasam diye geçirdim hep içimden :) yazamadığım zamanlarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?