@Kmsl Hnd gulse14 kizlar nasıl gidiyor dogum yaptiniz mi merak ettim.
Yok canım ya internetim bitti bi baktim fatura olmuş 40 lira evin interneti de sıkıntılıydı bi türlü bağlanamadım. Sen neler yaptın nasıl gidiyor. Benim bugün nst de sancı cıktı. Pazartesi günü aç gel dedi doktorum

Inşallahhh canım. Çeyiz işine başlicaz işim yok herhalde ondan oluyo içim sıkılıyo
Geçmeyecek dert değil ki. Ay sıkma canını. Stres yapma bile bunun için. Her şey olur zamanla. Yeter ki sağlık olsun. Hadi biraz kedi videoları izle. O şirin şeyler insanı rahatlatıyor. ^.^

İnanmayacaksın belki ama
Hepsi olup gidiyor
Stres yaptığın yanına kalıyor

Mevlam yuva kurana yardim ediyor
Herşey dört dörtlük olmaz
Huzur olsun da
Herşey olur gider
Allah'a güveniyorum kuzu valla zaten. Tutulacak neyimiz var elimizde. Öyle kuzum huzur olsun İnşallahh. yokluk görmüş insanım. Sıkıntıya sokmam lükste gözüm yok ama işte bilmiyorum :) Allah büyük yoluna girer inşallah :)

Geçmeyecek dert değil ki. Ay sıkma canını. Stres yapma bile bunun için. Her şey olur zamanla. Yeter ki sağlık olsun. Hadi biraz kedi videoları izle. O şirin şeyler insanı rahatlatıyor. ^.^
Annem işin olsaydı dedi bugün. Zaten aklımdan çıkmıyo ki bilmiyorum gücüme gidiyo. Başım ağrıyo o saatten beri :)

Bu telaş hepimizde oluyor
Düğün sonrasında konuşalım inşallah
Anlarsın o zaman beni
Hepsi olup gidiyo
Su akıp yolunu buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…