Ellerine sağlık marifetli kuşumm ❤❤
Canlarim benim iyiki varsiniz kuşum
Allahm çocuk inş elinde sari bezle doğmaz
Dogsun kiz sasirmam valla ogretcem onada ama hastasi olmasin terli toplu duzenli olsun ayaklari uzerine basinca baslatirim heral ahahhaa
Teşekkür ederim canım
Kek yapıyorum
Sen ne yapıyorsun
Bende ev topla komşuları cagirdim kaoodalardi kahve yapim gelin dedim sonra yemek falan derken yattik ama ben darlandim kalktim bizimkode uyudu ellerine sağlık buarada kuzum.
Yok canım şimdilik uykusuz geceler iyi gidiyor bizim cadı kendini sonradan göstermezse
Aman nazar degmezin fistigima maşallah kzuuma.
Selam bayanlar super haberle geldim :)

Hoşbuldm cnm test yaptım pozitif çıktı:)

Evet cnm ilk yarın sabah yapcaktm eşim dedi yap diye onda da çıktı. Bir sürü pşam yapmştm şöyle söylerm diye ama direk arayıp soyledm
Kuzum bubhabere çok. Sevindim ya baj allahim nasip etti imsallah saglikla tu tu tutunur ve dikkat et yemege icmene yorma kendini sağlıklı beslen darısı Eses07 EternaaLLove
Ya inşallah guzel sağlıklı haberle gelirsin diokat et ozaman yorma fazla.kendini bakarsin pazartesi yatirirlar bende persembe gitcem nedicek bakalim riskler devamsa sezeryanda derse ankaraya gitcem karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…