- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.321
Doğru kuzu. Daha sakin olucam inşallah tamam :)Çok normal hepimiz yaşadık o stresti canmmm
Aynen canim biraz yorucu oluyor. Sen ne yaptın geldin galiba eve temizlikle uğraştığına göreBende temizlikle ugraaiyorm ama sen dikkat et kuzum gelsin tabi annen kiyamam sana çocukla çok yoruluyorsndur
Geldim kuzummm anaokuluna başladık o yüzdenAynen canim biraz yorucu oluyor. Sen ne yaptın geldin galiba eve temizlikle uğraştığına göre
Alırım senin skntini :)
McxDoğru kuzu. Daha sakin olucam inşallah tamam :)
Kıyamam ya. Inşallah hayırlısı ile iş bulursun. Allah büyük sen devam et aramaya. ❤
Ayy hayırlı olsun :))) Allah kolaylık versin canım :))Geldim kuzummm anaokuluna başladık o yüzden
Amin canm saol ugrascaz bakalımAyy hayırlı olsun :))) Allah kolaylık versin canım :))
Artık düzen başlıyo zor olur uykucuysa:)Amin canm saol ugrascaz bakalım
Oo maşallah darısı başımıza :) neyse ben yatıyorum çok yorgunum kuzum bu aralar artık pek aktif olamam hem annem geliyor hemde doğuma çok az kaldi. Sizi seviyorumGeldim kuzummm anaokuluna başladık o yüzden
ÖğlenciArtık düzen başlıyo zor olur uykucuysa:)
Bizde seni seviyoruzzzz ootm çok annene selam soyleee arada uğra buralaraOo maşallah darısı başımıza :) neyse ben yatıyorum çok yorgunum kuzum bu aralar artık pek aktif olamam hem annem geliyor hemde doğuma çok az kaldi. Sizi seviyorum
A.s Uğrarım canım ❤❤Bizde seni seviyoruzzzz ootm çok annene selam soyleee arada uğra buralara
Dogumunu da haber verA.s Uğrarım canım ❤❤
Burdayım herkes gitmiş amaEternaaLLove kuzum nerdesin
Ben varim seroşumBurdayım herkes gitmiş ama
Canlarim benim iyiki varsiniz kuşumEllerine sağlık marifetli kuşumm ❤❤
Dogsun kiz sasirmam valla ogretcem onada ama hastasi olmasin terli toplu duzenli olsun ayaklari uzerine basinca baslatirim heral ahahhaaAllahm çocuk inş elinde sari bezle doğmaz
Bende ev topla komşuları cagirdim kaoodalardi kahve yapim gelin dedim sonra yemek falan derken yattik ama ben darlandim kalktim bizimkode uyudu ellerine sağlık buarada kuzum.Teşekkür ederim canım
Kek yapıyorum
Sen ne yapıyorsun
Aman nazar degmezin fistigima maşallah kzuuma.Yok canım şimdilik uykusuz geceler iyi gidiyor bizim cadı kendini sonradan göstermezse
Selam bayanlar super haberle geldim :)
T Tatlianne20 nasılsın
Hoşbuldm cnm test yaptım pozitif çıktı:)
Kuzum bubhabere çok. Sevindim ya baj allahim nasip etti imsallah saglikla tu tu tutunur ve dikkat et yemege icmene yorma kendini sağlıklı beslen darısıEvet cnm ilk yarın sabah yapcaktm eşim dedi yap diye onda da çıktı. Bir sürü pşam yapmştm şöyle söylerm diye ama direk arayıp soyledm
Ya inşallah guzel sağlıklı haberle gelirsin diokat et ozaman yorma fazla.kendini bakarsin pazartesi yatirirlar bende persembe gitcem nedicek bakalim riskler devamsa sezeryanda derse ankaraya gitcem karar verdim.Yok canım ya internetim bitti bi baktim fatura olmuş 40 liraevin interneti de sıkıntılıydı bi türlü bağlanamadım. Sen neler yaptın nasıl gidiyor. Benim bugün nst de sancı cıktı. Pazartesi günü aç gel dedi doktorum
Oy kuzum nasıl oldun bakimBen varim seroşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?