- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.301
InşallahhhSizler sayesinde daha iyiyim
İnşallah hepimiz iyi olalım
♡♡♡
Amin inşallah canım benimAllah büyük Kuzumm. İçimize ferahlık versin inşallah
Neden skiyorsun sen canjnj skma minik kusummmInşallahhh
Doğru canım haklısınBu telaş hepimizde oluyor
Düğün sonrasında konuşalım inşallah
Anlarsın o zaman beni
Hepsi olup gidiyo
Su akıp yolunu buluyor
Niye bu kadar üzüldün ki? Annen o senin kötü bi niyetle dememiştir ki. O da üzülüyordur eminim.Annem işin olsaydı dedi bugün. Zaten aklımdan çıkmıyo ki bilmiyorum gücüme gidiyo. Başım ağrıyo o saatten beri :)
Doğru canım haklısın
Rabbim kolaylık versinDoğru canım haklısın
Zaten anlatıyırum kuzum. Pahalıya kaçmam az olsun vs. Boşuna stres yapıyorum dmi. Allah büyük niye sıkıntıya giriyorum bu kadar bilmiyorum :)Olduğu kadar anne de
Annen de stres yapar
Birbirinize destek olun
Ah o stresler hatırlıyorum da
Çok normal hepimiz yaşadık o stresti canmmmZaten anlatıyırum kuzum. Pahalıya kaçmam az olsun vs. Boşuna stres yapıyorum dmi. Allah büyük niye sıkıntıya giriyorum bu kadar bilmiyorum :)
Allah razı olsun canımm tamam :)Amin inşallah canım benim
İnşirah suresi birebir öneririm
Hoşbuldum canım net bitince giremedim yaa bende kendimi temizliğe verdimgulse14 nerelerden hoşgeldin canmmm
Allah razı olsun hepinizden daha iyiyim Canımmm.. Ne biliym işte kuzu ablamlar abimler falan da gitti boşluğa düştüm sanki sıkıntı arıyorum kendime :)) içim darlandı :) iyiym çok şükür şimdi :) Allah büyük :)Neden skiyorsun sen canjnj skma minik kusummm
Bende temizlikle ugraaiyorm ama sen dikkat et kuzum gelsin tabi annen kiyamam sana çocukla çok yoruluyorsndurHoşbuldum canım net bitince giremedim yaa bende kendimi temizliğe verdimbugün de misafirim vardı yeni gittiler çok yoruldum sanki kemiklerim etime girmiş gibi canım acıyor. Yarın da annem gelecek Allahın izniyle
Hayır kötü niyetle demez. Ama benim gücüme gidiyo işsiz olmak her şeyi ailemden beklemek :)Niye bu kadar üzüldün ki? Annen o senin kötü bi niyetle dememiştir ki. O da üzülüyordur eminim.
Alırım senin skntini :)Allah razı olsun hepinizden daha iyiyim Canımmm.. Ne biliym işte kuzu ablamlar abimler falan da gitti boşluğa düştüm sanki sıkıntı arıyorum kendime :)) içim darlandı :) iyiym çok şükür şimdi :) Allah büyük :)
Aileler konuşmadı kuzuu ama inşallah bu ay işe başlarsa Allahın izniyle Nisan gibi düşünüyoruz bizDüğün belli mı
Kıyamam ya. Inşallah hayırlısı ile iş bulursun. Allah büyük sen devam et aramaya. ❤Hayır kötü niyetle demez. Ama benim gücüme gidiyo işsiz olmak her şeyi ailemden beklemek :)
Hepimize de inşallah kuzuuuRabbim kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?