- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.641
Aynen gülom. Kızzz koala olmuşsun yaa iyiki gördüm. Bu aralar fazla giremiyorum ya ross ross diye yırtınırdım gari burdaAnnen içinde çok zor olacak kuzummm valla en çok giden üzülüyorkendi aileden biliyorm
Kuzu sen ne oldun öyle???Yiktm vallabaya kahkaha attılar
Haahhahaha sen uzak kalma diye hemen koala oldumAynen gülom. Kızzz koala olmuşsun yaa iyiki gördüm. Bu aralar fazla giremiyorum ya ross ross diye yırtınırdım gari burda
Artık ben bir tembel koalayimKuzu sen ne oldun öyle???
Ee düşünceli kadın başka oluyor anacimHaahhahaha sen uzak kalma diye hemen koala oldum
Bende optm canmmm mcxEe düşünceli kadın başka oluyor anacimneyse ben kaçar öptüm beybisi
Ayy hatirkadim galiba hataya gelin gitmistin dimiAynen canim izmirliyim
Hoscakal.tekrar gozunaydinEe düşünceli kadın başka oluyor anacimneyse ben kaçar öptüm beybisi
Evet canım doğru hataydayim. Sağol hoscakal görüşürzAyy hatirkadim galiba hataya gelin gitmistin dimi
İyiyiz sükürler olsun .. hosgeldin sen nasilsin ??Selam kizlar nasilsiniz?
Hadi gözün aydın kuzum, sen annene kerem ve aslı da anneannesine kavustu desene...Annem uçaktan indi eşim adanaya almaya gitti onları bekliyorum sofra hazırladım çay falan demledim heyecan dorukta :)
Aynen gülom. Kızzz koala olmuşsun yaa iyiki gördüm. Bu aralar fazla giremiyorum ya ross ross diye yırtınırdım gari burda
Hadi iyi geceler tatli sohbetlerr..Ee düşünceli kadın başka oluyor anacimneyse ben kaçar öptüm beybisi
HahahahhahArtık ben bir tembel koalayim
Ayy canım benim. :)Annem uçaktan indi eşim adanaya almaya gitti onları bekliyorum sofra hazırladım çay falan demledim heyecan dorukta :)
İşte canim sende anne olursan daha iyi anlarsin!!!Ayy canım benim. :)
Şimdi amnemi üzdüğüm zamanlar için öyle utanıyorum ki
Doğru canımm.İşte canim sende anne olursan daha iyi anlarsin!!!
Onun müthiş nick bulma özelliği var
Ne güzel olmuş kız :))Onun müthiş nick bulma özelliği varmasallah
Valla mi koz beğendiniz miNe güzel olmuş kız :))
Hee dün de güldüm koala beni temsil ediyo falan dedin ya :))Valla mi koz beğendiniz mi
Aaaaaa!! Seroşum gelmis hosgelmisBen geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?