- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.821
Bende iyi sayilirim cnmİyiyiz sen nabiyorsjn canmmm :)
Iyi yapmisin kuzzm temiz hava iyi gelirNapim kzuum asagodan ge lk iyom boraz kapiya indim eve çıktım
Yeni kalktim kuzucumm hasta oldum oturuyorum caylaNapıyosun canım nasılsın :)
1 haftalik vardir ultrasyonda belli olmaz daha kandada bata yuksek cikarsa insallah normla gebelik. Olur buay bitiminde keseyi gorursun inşallah
Nefret ettiğim insan tipi sebepsiz yere küsen insansende evliya sabrı var kuzum valla iyi dayaniyorsun
Hoşgeldin aramizane gibi sorularin varsa yardimci oluruz inşAllah..
Hayirli olsun canim benim.. gözün aydınn
Kuzu sen ne yaptin ya!! İyi ki acillik olmadin
Kimyasal ürünlerin üstünde yazar baska ürünle beraber kullanmayin diye ... daha dikkatli kullan kuzum..
Bizim gelin çeyiz hazirliklarina baslamiş bile oleeyy!!
Hadi inşAllah sağlikla gelsin minik Aslımız
Kuzum anne olduktan sonra üzdüğü için daha çok utanıyor insan daha çok anlıyor değerini. Bende bekarken arada tartışırdım sonra evlendim uzak kaldım bide anne oldum daha çok anladım değerini. Şimdi haksız bile olsa tamm diyip geçiyorum kırılmasın diye :)Ayy canım benim. :)
Şimdi amnemi üzdüğüm zamanlar için öyle utanıyorum ki
Kuzumm geçmiş olsun. Bi daha öyle deterjan falan karıştır göreyim seniKendim için kuzu nefesim daraldi akşam hava felan verdiler
:) :) vayy lafa bak :)))Senin havan olayim içine çek beni seroşum
Kuzumm günaydın. Geçmiş olsunnn. Neyin varBende iyi sayilirim cnmhasta oldum
Iyi yapmisin kuzzm temiz hava iyi gelir
Yeni kalktim kuzucumm hasta oldum oturuyorum cayla
Günaydın KuzummGünaydın güzeller :)
İyiyim cnm ben kız durmuyor geceden beri onunla uğraşıyorum sen neler yapıyorsunKardeşlerimm nasılsınz napıyosunuzz
ByNkoaLa @umudu beklemek Zeytintanem Oeksuez gulse14 Eses07 @_nurunnisa_ @Glsmkck Kmsl Hnd ve yeni gelen arkadaşlarım :)
Hasta mı yoksa. İyiyim çok şükür canım.İyiyim cnm ben kız durmuyor geceden beri onunla uğraşıyorum sen neler yapıyorsun
Gazı var heralde canım anlamadım ya da benim kız huysuz olacakHasta mı yoksa. İyiyim çok şükür canım.
Kahvalti yaptık günlük ev işleri falan işte :)
Sagol findigimKuzumm günaydın. Geçmiş olsunnn. Neyin var
Aaa hic duymadim umarim siddetli degildi
:) kolay gelsin :) geçmiş olsun tekrarGazı var heralde canım anlamadım ya da benim kız huysuz olacak
Havalardandır kuzu dikkat et.Sagol findigim
Halsizlik, burnum akiyor basim agriyor...
Aaa hic duymadim umarim siddetli degildi
Sağol tatlım:) kolay gelsin :) geçmiş olsun tekrar
Haftaya da izine gitmeyi düsünüyoruz insallah ozamana kadar iyilesirimHavalardandır kuzu dikkat et.
5.2 kuzu ya şiddetli olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?