- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.841
Vayyy ben bunu nasıl görmedimSenin havan olayim içine çek beni seroşum
Diye yazmistim.. hadi yazayim dedim kiyamadim seroşumaEternaaLLove
Tamam aplaKuzumm geçmiş olsun. Bi daha öyle deterjan falan karıştır göreyim seni
Ne zaman olmuş?Antalya da ikamet eden kimler varr
@Eses07 bacımm deprem olmuş ya orda nasılsın
Hastanedeyim kuzu hava veriyolar :)Kardeşlerimm nasılsınz napıyosunuzz
ByNkoaLa EternaaLLove @Zeytintanem @Oeksuez gulse14 @Eses07 @_nurunnisa_ @Glsmkck @Kmsl Hnd ve yeni gelen arkadaşlarım :)
Kizlr kim nerede otryo.buarada tunaydin hepiciiinizeee[/QUOT]
Günaydın canım
Okuldan şimdi geldm canmmm oturuyormuş az soluklaniyorm sen nabiyorsbKardeşlerimm nasılsınz napıyosunuzz
ByNkoaLa EternaaLLove @Zeytintanem @Oeksuez gulse14 @Eses07 @_nurunnisa_ @Glsmkck @Kmsl Hnd ve yeni gelen arkadaşlarım :)
Okuldan şimdi geldm canmmm oturuyormuş az soluklaniyorm sen nabiyorsb
İyileşirsin inşallah kuzumm.Haftaya da izine gitmeyi düsünüyoruz insallah ozamana kadar iyilesirim
Oooinsallah yoktur bisey..
Kahramanmaraş :)Kizlr kim nerede otryo.buarada tunaydin hepiciiinizeee
Immmmmmmah.Tamam aplakızma
Sabaha karşı sanırımNe zaman olmuş?
Canımm. Çok öptüm senii.Hastanedeyim kuzu hava veriyolar :)
Bende oturuyorum canım napiymm. Komşu geldi kahve içtik kalktı şimdi :)Okuldan şimdi geldm canmmm oturuyormuş az soluklaniyorm sen nabiyorsb
Kahvaltı yaptık annemle oturuyoruz canım hasret gidermece :) sen neyi kıskandın kız geceki konuşmalarınızı demissin de okumadım yazdıysan da. Ben gece yoktum ki :)Kardeşlerimm nasılsınz napıyosunuzz
Geçmiş olsun kuzum bak sakın bi daha öyle şeyler yapma Allah korusun yaaaHastanedeyim kuzu hava veriyolar :)
Oyy gider kuzum gider :)Kahvaltı yaptık annemle oturuyoruz canım hasret gidermece :) sen neyi kıskandın kız geceki konuşmalarınızı demissin de okumadım yazdıysan da. Ben gece yoktum ki :)
Ben bu aralar pek takılamıyorum buraya kuzum geçmişi de okuyamiyorum. Ama yaparlar onlar yaparlaaaar cadı bunlarOyy gider kuzum gider :)
Ha sen yok muyuun sende vardın sandım kuzu. Birbirlerine sevgileri depreşmiş arkadaşların hele görsen lafları :))) onu kıskandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?