Tunaydin kizlar.benim uyku saatleri sasti bugunler.1230 a kadar uyumusum.uyudum uyandim yine yattim.gun ortasi olmus ben daha yeni krndine geliyorum.sizler napiyorsunuz

Çok yorgun hissediyorum ben düzenim öyle olunca :)

Burayı bekliyom ben bugün pek kimse gelmiyeeah:))
Ya evet benim duzen de iki gece hastanedeydik ya bozuldu haliyle orda uyunamiyorki.iki dakikada bir biri giriyor odaya uyu uyuyabilirsen.

Evde misin? Ben de pazara gitmeliyim ama cok useniyorum.

Ya evet benim duzen de iki gece hastanedeydik ya bozuldu haliyle orda uyunamiyorki.iki dakikada bir biri giriyor odaya uyu uyuyabilirsen.

Evde misin? Ben de pazara gitmeliyim ama cok useniyorum.
Neden hastanedeydinizz. Geçmiş olsun Evdeyim evet.
N Nnuurrr canim simdi ben yeniyim ya buralarda haliyle sizleri tanima
asamasindayim.simdi seninle pek yazidma firsati olmamisti.sen nerelisin neler yapiyorsun
Kahramanmaraşlıyım Canımmm. 24 yaşındayım bekarım yeni nişanlandım diyim :) üniversite bitti evdeyim iş arıyorum :) çeyiz yapıyom :))
Sen nerelisin neler yapıyosun :)

En batıda ben
Ortada bulca
En doğusunda sen

Akdenizliyiz

Bizim burda da çok oluyo kuzu ya. Alıştım artık anne dikkat et sarsıntı oluyo diyorum :)

Korkuyo insan. Bi şey olmaz Allahın izniyle kuzuu korkma
Havalar nasıl serinledi mi gecesi serinledi biraz da yağmur dan sonra gündüz yanıyor daha cayır cayır.

Akdeniz de eskiden bu kadar sık olmazdı deprem değil mi,havalar serinledi mi gecesi serinledi biraz yağmur yağdı,gündüz yanıyor hala.

Burası serinleri
Güzel esiyor canım
Buz gibi gece her yeri kapatıyorum

Depremden dolayı mı
Yağmur da yağdı 2 gün
Ondan mı bilmem

Akdeniz de eskiden bu kadar sık olmazdı deprem değil mi,havalar serinledi mi gecesi serinledi biraz yağmur yağdı,gündüz yanıyor hala.
Evet bu kadar sık hiç deprem olmazdı
Kaç gündür hergün oluyor
Allahım felaketlerinden korusun
Çok korktum
Uyku dengem alt üst oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…