- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #27.861
:) tatlı cadılar :)Ben bu aralar pek takılamıyorum buraya kuzum geçmişi de okuyamiyorum. Ama yaparlar onlar yaparlaaaar cadı bunlar
Çok yorgun hissediyorum ben düzenim öyle olunca :)Tunaydin kizlar.benim uyku saatleri sasti bugunler.1230 a kadar uyumusum.uyudum uyandim yine yattim.gun ortasi olmus ben daha yeni krndine geliyorum.sizler napiyorsunuz
Ya evet benim duzen de iki gece hastanedeydik ya bozuldu haliyle orda uyunamiyorki.iki dakikada bir biri giriyor odaya uyu uyuyabilirsen.Çok yorgun hissediyorum ben düzenim öyle olunca :)
Burayı bekliyom ben bugün pek kimse gelmiyeeah:))
Neden hastanedeydinizz. Geçmiş olsun Evdeyim evet.Ya evet benim duzen de iki gece hastanedeydik ya bozuldu haliyle orda uyunamiyorki.iki dakikada bir biri giriyor odaya uyu uyuyabilirsen.
Evde misin? Ben de pazara gitmeliyim ama cok useniyorum.
Kahramanmaraşlıyım Canımmm. 24 yaşındayım bekarım yeni nişanlandım diyim :) üniversite bitti evdeyim iş arıyorum :) çeyiz yapıyom :))
Bizim burda da çok oluyo kuzu ya. Alıştım artık anne dikkat et sarsıntı oluyo diyorum :)Korkudan uçuğum çıktı
4 gündür hergün oluyor
Gece olsu 2 defa
Sabah oldu
Bizim burda da çok oluyo kuzu ya. Alıştım artık anne dikkat et sarsıntı oluyo diyorum :)
Korkuyo insan. Bi şey olmaz Allahın izniyle kuzuu korkma
Neden hastanedeydinizz. Geçmiş olsun Evdeyim evet.
Kahramanmaraşlıyım Canımmm. 24 yaşındayım bekarım yeni nişanlandım diyim :) üniversite bitti evdeyim iş arıyorum :) çeyiz yapıyom :))
Sen nerelisin neler yapıyosun :)
Ben ortanızda kalmışım
Bizim de lambalar düşecek dedim avize olunca şangır şangır sallandı durdu.5.2 mis sabah 9 gibi olan
Uykudan uyandım
Çatı üzerime yıkılacak sandım
Bizim de lambalar düşecek dedim avize olunca şangır şangır sallandı durdu.
Havalar nasıl serinledi mi gecesi serinledi biraz da yağmur dan sonra gündüz yanıyor daha cayır cayır.Bizim burda da çok oluyo kuzu ya. Alıştım artık anne dikkat et sarsıntı oluyo diyorum :)
Korkuyo insan. Bi şey olmaz Allahın izniyle kuzuu korkma
Akdeniz de eskiden bu kadar sık olmazdı deprem değil mi,havalar serinledi mi gecesi serinledi biraz yağmur yağdı,gündüz yanıyor hala.Kaç gündür uyarıyor
Karıncalar çıkmış ortaya
Depremden artık onlarda etkilendi
Akdeniz de eskiden bu kadar sık olmazdı deprem değil mi,havalar serinledi mi gecesi serinledi biraz yağmur yağdı,gündüz yanıyor hala.
:))
Gecenin serinlemesi iyi oldu gündüz sıcak olur daha eylül çıkıncaya kadar.Burası serinleri
Güzel esiyor canım
Buz gibi gece her yeri kapatıyorum
Depremden dolayı mı
Yağmur da yağdı 2 gün
Ondan mı bilmem
Evet bu kadar sık hiç deprem olmazdıAkdeniz de eskiden bu kadar sık olmazdı deprem değil mi,havalar serinledi mi gecesi serinledi biraz yağmur yağdı,gündüz yanıyor hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?