- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.421
Ayy bende özledim valla onu haKizlar Serradan haber var size.hepinizi cok ozlemis.giremedigi icin cok uzgun.@ByNKoaLa @NnUuRrEses07 @_nurunnisa_ gulse14 hepinize selam gonderdi kizlar.unuttuklarim da olabilir bwnim hatamdir.simdiden ozur dilerim.
İnş bomba bi dönüş yaparAyrica sizlere guzel haberleri varmis Serranin :))
Zaten ben temizlik yapıp bal dok yala yaosam ertesi gün yine yer yerinden oynadığı içinOhhh mis valla böyle biri anlatınca kalkıp temzlik yapasım geliyor:)
Aynen ya ne kadar yaparsan yap ertesi gün hiç yapmamış gibisin:)Zaten ben temizlik yapıp bal dok yala yaosam ertesi gün yine yer yerinden oynadığı içinsnrlerm bozuluyor
Cok fena ya giremiyor diye cildiricak tazik.yarina gelir herhaldeAyy bende özledim valla onu ha
Donucek donucek bomba gibi.morali de iyi.birtek yazamiyir burata diye uzulmus cokİnş bomba bi dönüş yapareski gnlermizi özledik yaaaa
Aynen öyle iste bu biz ev hanmlarnin ezilusiAynen ya ne kadar yaparsan yap ertesi gün hiç yapmamış gibisin:)
Bigelsn bize çektirdiklerini gostercm onaDonucek donucek bomba gibi.morali de iyi.birtek yazamiyir burata diye uzulmus cok
Biber dolması yapmayi düşünüyorum şimdidenBir de yarın ne yemek yapsam sorunu var. Siz neler yapcaksınız fikir olsun :)
Ohh afiyet olsun. Ben de tavuk yaptım bugün ama yarın ne yapsamm diye düşünüyorum:)Biber dolması yapmayi düşünüyorum şimdidenya da mantar kavurması olabilir
Sanada afyt olsunOhh afiyet olsun. Ben de tavuk yaptım bugün ama yarın ne yapsamm diye düşünüyorum:)
Sanada afyt olsun
En zor is o valla ne yapsammm
AynenAynennnn ya:) bir de bi yemekle olmuyor ki menü oluşturmak gerekiyor
Hahahaa .kiyamazsin sen ona ya bence.ben de kiyamamBigelsn bize çektirdiklerini gostercm ona
Biber dolması yapmayi düşünüyorum şimdidenya da mantar kavurması olabilir
Evet kiyamam vallaHahahaa .kiyamazsin sen ona ya bence.ben de kiyamam
Yarnki menüleri konusuyoruzAy kizlar yemeklerdenmi bahsediyorsunuz gece gexe karnim aciktii
Aynennn canımmmm Allah bize güç kuvvet versinAynençorba ana yemek makrna pilav bulgur üçlüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?