- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.461
Bağımlılık hastalığına hoşgeldin o zamanBiliyordum canım aklıma ne gelirse gelsin ...... kadınlar klübü yazıpdum googla :dd eee dedim ben nedenm yokummm burada ancaaaa jetonum düştü:))) ama iyi değil ya kendimi sürekli yorum yaparken buluorumm:d
Benim ki boyadı evitemizliği anca bitti
Aynen öyle vallaBağımlılık hastalığına hoşgeldin o zaman
Bnce o da bilmiyor kuzu
Hoşbuldum canımmm kocalar atcak bizi evden en sonunda yorum yazarkennneeeBağımlılık hastalığına hoşgeldin o zaman
İki oğlum var seninKızlar çoluk çocuk var mı?
Kız elimden dusurmeiyirm yaaaa delircemAynen öyle valla
Benim yok henüz canım. Yaş kaç?İki oğlum var senin
Kız elimden dusurmeiyirm yaaaa delircem
Bi de su saniye beklemek için bile pro olcam az kaldı
Hoşbuldum canımmm kocalar atcak bizi evden en sonunda yorum yazarkennneee
Yas 29Benim yok henüz canım. Yaş kaç?
Ahahahhahakendilerini atsinlar camdan
Ayyy benim de 29Yas 29
Senin
Himmm benim eşim boyuyorOff darısı baba
Gözümde büyüyor
Başlasa biter de
Boyacı bulmalıyım
Ayyy benim de 29( ama sıfır çocukk. 5 yıldır evliyim korunuyordum son 4 aydır filan düşünüyorum ama hemen de olmuyor :) pişmanım ama hemen yapmadığıma
Ohh maşallah :) sen büyüttün biz yeni başlycaz :) erken kalkan yol alır canım çok iyi yapmışsın:) ama bitane de kız yapmaya çalış:dd kız evladın yeri başka:)bende 6 ya giricez artik kasımda
Olur canm inş vakti zamanı vardır
AhahahOhh maşallah :) sen büyüttün biz yeni başlycaz :) erken kalkan yol alır canım çok iyi yapmışsın:) ama bitane de kız yapmaya çalış:dd kız evladın yeri başka:)
Hayir annemlerin yas nindayim beraber dusunuyoruz.ben yurt disinda yasiyorum.burda misafir sayilirim hahahaa.yoksa tsbiki kendi evinde ben dusunuyorum.pek sevmesem deEşiniz mi düşünüyor
:) :) eşin de yardım eder bişey olmaz :) nerde oturuyorsun istanbulda mı?Ahahahkesin kız geleceğini bilsem yaoarm
O da erkek olursa esimde dahil toplam dört erkek kendimi cildiriyorken bulurmbiraz okula gitsin ikisi de kendilerini az kurtarsnlar sbra ins rabbim verirse olur
Ayy doğru yaaa unutmusum ben onuHayir annemlerin yas nindayim beraber dusunuyoruz.ben yurt disinda yasiyorum.burda misafir sayilirim hahahaa.yoksa tsbiki kendi evinde ben dusunuyorum.pek sevmesem de
Yazdım sanıyorum
Kusuruma bakma
Nasılsın canım
Serra nerelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?