- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.441
Evet kiyamam valla
Yarnki menüleri konusuyoruz
Eşiniz mi düşünüyorKo
Kolay gelsin valla.ben uzun zamandir dusunmuyorum.burda oldugumdan beri.en zor get len seylerden biri benim icim.hergun ne yapayim diye dusunmek.yine burda da yapiyitum tabi yemek de.tek basima dusunmek xirunda degilim diye mutluyum
Sen kimlerdensin kimsn nick mi degistin taniyamadik yeni misn in misin cin misinAynennn canımmmm Allah bize güç kuvvet versin
Kız bak ne kocalar varr ne güzel sen düşünme ben düşinym diyo demek adam :ddEşiniz mi düşünüyor
Ben yeniyim canım :) o yüzden tanımamışındır :) ama hızlı bir giriş yaptım : dSen kimlerdensin kimsn nick mi degistin taniyamadik yeni misn in misin cin misin
Yani yaniiiiKız bak ne kocalar varr ne güzel sen düşünme ben düşinym diyo demek adam :dd
Ayrica sizlere guzel haberleri varmis Serranin :))
Hosgeldn o zaman evet hızlı olmus baya bende çok hızlı giriş yapmıştımBen yeniyim canım :) o yüzden tanımamışındır :) ama hızlı bir giriş yaptım : d
Merhaba canmmm nasilsin
Ahahhahaha en güzeli hızlılık iyidir :dddHosgeldn o zaman evet hızlı olmus baya bende çok hızlı giriş yapmıştım
Ayy hic aklıma bu gelmemişti kizHamile mı yoksa
Beni unuttun
Şükür kuzum bende iyiyim yogunuz bu araŞükür canım seni sormalı
Kızlar yaz temizliği bitti mi?
Yaz temizliği için neler yaptınız nereleri temizlediniz?
Şükür kuzum bende iyiyim yogunuz bu ara
Önceden biliyor muydun burayiAhahhahaha en güzeli hızlılık iyidir :ddd
Bende meraktauim mavisiHep öyle canım
Daha çamaşır asacağım
Serrayı merak ediyorum
Benim ki boyadı eviDaha başlamadım
önce ev boyanacak
Gözümde büyüyor
Biliyordum canım aklıma ne gelirse gelsin ...... kadınlar klübü yazıpdum googla :dd eee dedim ben nedenm yokummm burada ancaaaa jetonum düştü:))) ama iyi değil ya kendimi sürekli yorum yaparken buluorumm:dÖnceden biliyor muydun burayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?