- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.601
Ahahhahaha gerçi evet fazla samimiyet tez ayrılık getirr ama olsun yalnızlıkta zor :) ben istanbulu sevmiyorum çok büyük ve boş bir kalabalık. Yarın bi çocuğum olsa alır anneme giderim alır ablamla buluşurum neblym insan insana lazım diye düşünüyorum.Eğer seviyirsan gelmeben çok pismanm ozlemezmiyim ne kdr uzak o KDE degerlisin yabalrnda olunca hic anlam ifade etmiyor
Aynen kuzum insssHayırlısı canım
rabbim sağlık versin
gerisi olur
Heyyy kasten mı yapıyorsun bunu
Aynen kuzum insss
Neyi tatlimmmm
Kız babalar esirgemez kızlarından bişey öyle düşünme bence içinden seviyordur :)))Aynen canmmboskoyyy uzun mevzular :*
Valla öyle olmuyor evet gidiyosn ama hep bi sacmalik hep bi gereksiz Afra tafra bize gelmedinz oraya gitmednz bilmem nee sanki her yere gitmek zorundayımAhahhahaha gerçi evet fazla samimiyet tez ayrılık getirr ama olsun yalnızlıkta zor :) ben istanbulu sevmiyorum çok büyük ve boş bir kalabalık. Yarın bi çocuğum olsa alır anneme giderim alır ablamla buluşurum neblym insan insana lazım diye düşünüyorum.
Kız babalar esirgemez kızlarından bişey öyle düşünme bence içinden seviyordur :)))
Bizimki oğluna seriyor sermayeyiKız babalar esirgemez kızlarından bişey öyle düşünme bence içinden seviyordur :)))
Vallahi uykum geli di herhalde anlayamiyorum suan.
Bizimki oğluna seriyor sermayeyi
Vallahi uykum geli di herhalde anlayamiyorum suan.Eses07 canim yazsana acikca neyi mersk etyin bakiyimmm catliycammmmm simdiii
Hadi yaaa evet insanlar hep beklenti içinde haklısın bu da seni yoruyor. Özellikle insan kendi ailesine seve seve gidiyor da kayınvalide tarafına biraz zoraki gidiyor:)) ee yakın olduğun için de hep gelmeni bekliyorlar zor iş haklısın o konudaValla öyle olmuyor evet gidiyosn ama hep bi sacmalik hep bi gereksiz Afra tafra bize gelmedinz oraya gitmednz bilmem nee sanki her yere gitmek zorundayım
Evet İst da yalnzdm hic ark akrba yoktu ama huzurliydum inan
Burada şuan herkes batıyor iki sene oldu Alışamadım daha ki kendi memlketmz olduğu halde arada diyirm gidelim gelmeyelim o da zor artık yanlış seçimler yaptik yani
Konu drmkki dikkatlerini çektiGecenin bu saatinde 37 ziyaretçi ne arar ola ki burda
Konu drmkki dikkatlerini çekti
Merhaba canım benim babamla olan bağımız biraz arklı gerçi birbirimize çok düşkünüz ama her babanın da evladını düşündüğünü düşünüyorumMerhaba kader ortağım
Serra ile sürpriz dedin ya
Hamile mı nerde niye gelmiyor
Hayırdır diyorum
Aynen bi de kendi çocuğuna kendin büyütüp bakiyorsn ama memlekette olsan herkes birşey diyor çok şükür ben kimseyi karistirmadm babam hep der senden beklmedigm performanslı çocuklarını iyi yetistirdin diye hep de derm okul hayatından snra belli olur baba o diyeHadi yaaa evet insanlar hep beklenti içinde haklısın bu da seni yoruyor. Özellikle insan kendi ailesine seve seve gidiyor da kayınvalide tarafına biraz zoraki gidiyor:)) ee yakın olduğun için de hep gelmeni bekliyorlar zor iş haklısın o konuda
Hahaha yok kiz hamile degil.kac gundur uzgundu ya.morali bozuktu giremiyordu yazmiyordu pek. mesele halolmus iyiymis simdi.durum budur yanii.
AynenGelsinler iki lafın belini kıralım da
Ordan bakmak olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?