Eğer seviyirsan gelme ben çok pismanm ozlemezmiyim ne kdr uzak o KDE degerlisin yabalrnda olunca hic anlam ifade etmiyor
Ahahhahaha gerçi evet fazla samimiyet tez ayrılık getirr ama olsun yalnızlıkta zor :) ben istanbulu sevmiyorum çok büyük ve boş bir kalabalık. Yarın bi çocuğum olsa alır anneme giderim alır ablamla buluşurum neblym insan insana lazım diye düşünüyorum.

Valla öyle olmuyor evet gidiyosn ama hep bi sacmalik hep bi gereksiz Afra tafra bize gelmedinz oraya gitmednz bilmem nee sanki her yere gitmek zorundayım
Evet İst da yalnzdm hic ark akrba yoktu ama huzurliydum inan
Burada şuan herkes batıyor iki sene oldu Alışamadım daha ki kendi memlketmz olduğu halde arada diyirm gidelim gelmeyelim o da zor artık yanlış seçimler yaptik yani

Hadi yaaa evet insanlar hep beklenti içinde haklısın bu da seni yoruyor. Özellikle insan kendi ailesine seve seve gidiyor da kayınvalide tarafına biraz zoraki gidiyor:)) ee yakın olduğun için de hep gelmeni bekliyorlar zor iş haklısın o konuda

Aynen bi de kendi çocuğuna kendin büyütüp bakiyorsn ama memlekette olsan herkes birşey diyor çok şükür ben kimseyi karistirmadm babam hep der senden beklmedigm performanslı çocuklarını iyi yetistirdin diye hep de derm okul hayatından snra belli olur baba o diye
Gorumcem tayin yazar giderse hic dusubmem kv sndi ondan pek bizi görmüyor 'D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…