- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.561
Ayıp olmazsa yaşın kaç acaba? Bir de doktorların söylediği bir teşhis var mı neden çocuk olmasında zorluk oluyormuş?Ben izmirde tedavi giruyorum canim bsyafir da ugrasiyorum.uc sene oldu.
Trabzonda gördü canım aslında tekrar istiyor ama çok güvenemiyor şimdi. Doktorların da söylediği bir teşhis yok neden çocuğu olmadığı belirlenemedi malesefY
Yengen nerde tedavi gordu? Tekrar dusunmuyormu
Yasim 36 canim.rezerv azligi benim sorun o yuzden olmuyorAyıp olmazsa yaşın kaç acaba? Bir de doktorların söylediği bir teşhis var mı neden çocuk olmasında zorluk oluyormuş?
Onlar 11 e kadar uyuyorlarSen nasıl bu saatlere kadar oturuyorsun canım :) senin bebişler sabahın nurunda kalkmıcaklar mı : ddd
İki oğlum var senin
Kız elimden dusurmeiyirm yaaaa delircem
Bi de su saniye beklemek için bile pro olcam az kaldı
Ooooo süpermiş yaaa bebekler genelde sabah 5 de uyanır :dddOnlar 11 e kadar uyuyorlar
Anladm canim.sebepsiz olunca da zor her turlusu zor iste olmadigindaTrabzonda gördü canım aslında tekrar istiyor ama çok güvenemiyor şimdi. Doktorların da söylediği bir teşhis yok neden çocuğu olmadığı belirlenemedi malesef
İnş canmmm çeşme merkz değil amaBiz de cesmede oluyoruz genelde gelirsen beklerim
Biri 5 diğeri 3.5 yasnda canmmmOoooo süpermiş yaaa bebekler genelde sabah 5 de uyanır :ddd
Onemli degil csnim saka yspiyorum nolcsk unutulabilur yeniyim zaten ben buralarda.bu arada serracık bankanmis yarin gelir buyuk ihtimal
Anladım canım Allah yardımcın olsun . Bebişini hayırlısıyla kucağına al inşallah. Ben abimlerden biliyorum çok yıpratıcı bir süreç. Allah güç kuvvet versinYasim 36 canim.rezerv azligi benim sorun o yuzden olmuyor
Bizim de degilİnş canmmm çeşme merkz değil ama
SerraaaN
Eyi soyliyim kizlar orayi kacirmisim ben pardon
Parayla olunuyotmus amaOl kız
Parayla olunuyotmus ama
Saol canim smin insallah.evet baya psikolojimi alt ust eden bir surec ama daya nmak zorundayimAnladım canım Allah yardımcın olsun . Bebişini hayırlısıyla kucağına al inşallah. Ben abimlerden biliyorum çok yıpratıcı bir süreç. Allah güç kuvvet versin
Halamla komsu çıkacaksın sanırımBizim de degil
Süpersin büyütmüşsün baya bi :) istanbulda olsan zor ama memlekete gittiğin için sana yardım edenler de vardır ne güzel:) istanbulda yalnızız bizde akrabalar gep memlekette baya zor oluyorBiri 5 diğeri 3.5 yasnda canmmm
Baba tarafından zengin es tarafından fakirmZengo del mısın sen bacı
Fakir ama gururlu musun
Aveline benim de yengemin çocuğu olmadı tüp bebek denediler ama tutmadı biz hastaneyi doktoru suçladık ama bilmiyorum. Sen nerede tedavi görüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?