- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.581
Alacati evetHalamla komsu çıkacaksın sanırımAlaçatı mi gerçi onların Alaçatı da değil
Baba tarafından zengin es tarafından fakirm
Alacati evet
Oblarn en zor gnlerni İst da yasadm canmSüpersin büyütmüşsün baya bi :) istanbulda olsan zor ama memlekete gittiğin için sana yardım edenler de vardır ne güzel:) istanbulda yalnızız bizde akrabalar gep memlekette baya zor oluyor
Bir de beslenmene dikkat et sadece doktor olarak düşünme mesela bizimkiler sigarayı bırakamadılar bu da önemli bir durumSaol canim smin insallah.evet baya psikolojimi alt ust eden bir surec ama daya nmak zorundayim
O sırtını çevirir bize canmPedere yasla o zaman sırtını
Elimden geldigince dikkat ediyorum beslenmeye.sigaram hic olnadi zatrn hayatim boyunca icmedim hicBir de beslenmene dikkat et sadece doktor olarak düşünme mesela bizimkiler sigarayı bırakamadılar bu da önemli bir durum
Siz de yalnız mıydınız? Biz de eşimle yalnızız istanbulda skldık çok eş dost akraba yok. Sanıyoruz ki memlekete gidince daha güzel bir hayatımız olur bilmiyorum öyle mi oluyor:) özledin mi istanbulu?Oblarn en zor gnlerni İst da yasadm canmşuan en kolay halleri boşuna gelmişiz
SifneIlicami yoksa alacati ilica dipdibe zaten
Bir de beslenmene dikkat et sadece doktor olarak düşünme mesela bizimkiler sigarayı bırakamadılar bu da önemli bir durum
Eğer seviyirsan gelmeSiz de yalnız mıydınız? Biz de eşimle yalnızız istanbulda skldık çok eş dost akraba yok. Sanıyoruz ki memlekete gidince daha güzel bir hayatımız olur bilmiyorum öyle mi oluyor:) özledin mi istanbulu?
Allahın izniyle olur inşallah hayatta herkesin sınavı ayrı ayrı Allah kaldıramayacağınız dert vermesinElimden geldigince dikkat ediyorum beslenmeye.sigaram hic olnadi zatrn hayatim boyunca icmedim hic
O sırtını çevirir bize canm
Hahaa olsun yine de uzak sayilmaz
Aynen canmmNiye ki kuzu harbi mi
Hahaa olsun yine de uzak sayilmaz
Aynen alacatinin evleri harika yaaa bayiliyirmHahaa olsun yine de uzak sayilmaz
Aynen canmmboskoyyy uzun mevzular :*
Amin canim saolasin.insalllah Allah isteyen herkese versinAllahın izniyle olur inşallah hayatta herkesin sınavı ayrı ayrı Allah kaldıramayacağınız dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?