- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #29.001
Haftaya Amerika ve çeşitli ülkelere gidecek 20 gün boyunca. Adamı kapacaklar diye korkuyorum. Bendee gelmem lazım ama yokk.
Kızlar hep kayboldu ama farkında mısınızMaşallah güzel bir ekip olduk
Boğa zevkli insandır
Hedefine adapte olan
Başarılı
❤
Ahh ah. İnanıyorum ama başaramıyorum şu senelerde. İleride Allah büyük inşallah :) iş konusunda yani :)
Bende severim ^^ ama gel de bizimkine anlat.Geçen sene eşim gitti
Ben gitmedim izmire
Kordon boyu yürümek isterim ama
Tazecik hemdee :) 1 eylülde nişanlandık kuzu :) 8 senedir beraberiz ama :))Nişanlı mısın canım? Allah kolaylık versin:))
Izmirmi sıkıcıymış.halt etmis o.izmir gibisi yokturrGelmiyor benimki aldım götürdüm sıkıcı bir şehir diyor
Kızlar hep kayboldu ama farkında mısınız
Bu sene olucak minigim benim ben inanıyorum evli mutlu iş kadını olcak benim nurum serrasina faizsiz kredi verecek
Ahh ah. İnanıyorum ama başaramıyorum şu senelerde. İleride Allah büyük inşallah :) iş konusunda yani :)
Hayırr içimden geldi diye kuzum benimm.Trip atmiyim diye demiyerim seni ozlemeseydim biliyodum ben yapcami
Bende severim ^^ ama gel de bizimkine anlat.
HahhahaBilmem
Yetişemediklerinden olabilir mi
Gözlerim ahanda böyle oliyyy
Bu sene olucak minigim benim ben inanıyorum evli mutlu iş kadını olcak benim nurum serrasina faizsiz kredi verecek
AYnen.
Bende boğayım bu arada
Bak ya nazar ettinHayırr içimden geldi diye kuzum benimm.
Ay ne güzel sevilmek. Kızınca bile kıyamıyo insan :))
Seviyorum bana kıyamamalarınızı :))
Kız dikkat et bu adam yalnız gezmeye meraklı sanki biraz gözlerini dört aç bak :ddBende severim ^^ ama gel de bizimkine anlat.
Gel gezdirelim serrayla seniGeçen sene eşim gitti
Ben gitmedim izmire
Kordon boyu yürümek isterim ama
Kendisi de balıkesirli. Balıkesire bin basar diyeceğim de babasının memleketini de beğenmiyorIzmirmi sıkıcıymış.halt etmis o.izmir gibisi yokturr
Ya en sevdiğim kocamdan bile daha çok seviyorum napim :)
Limitsiz kredi kartı
Ahahhahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?