- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #29.021
Gel gezdirelim serrayla seni
Ya en sevdiğim kocamdan bile daha çok seviyorum napim :)
Kuzum deme öyle yaKız dikkat et bu adam yalnız gezmeye meraklı sanki biraz gözlerini dört aç bak :dd
Ben evliyim canım 5 senedir 7 senedir de beraberiz işte napalım çocuğum yok şuan:) ama evlenmeden önceki nişan söz kına düğün filan çok yıpratıcı süreçler kuzum valla hatırladıkça fenalık geliyor. Allah yardımcınız olsunTazecik hemdee :) 1 eylülde nişanlandık kuzu :) 8 senedir beraberiz ama :))
Sen peki evli misin bekar mısın :) neler yapıyosun :)
Yakışır kuzum yakışırAlışverişi kim sevmez
bir de her giydiğim yakışsa
Ara aferm valla sahip çık :ddd yok ya şaka yapıorum bi adam kafaya koyduysa yanıbaşında da yapar herşeyiKuzum deme öyle yaBensiz gezmez de iş. Gitmişken de boş vakitte geziyor işte. 7/24 görüntülü arıyorum bende
Allah razı olsun canım benimm amin . Hepimize inşallahAllahım mutluluk saadet versin
Bebeğim benimmm❤
O başını koparirim vallaAra aferm valla sahip çık :ddd yok ya şaka yapıorum bi adam kafaya koyduysa yanıbaşında da yapar herşeyi
Yakışır canım sana öyle geliyodur kadınlar genelde herşeyi başkasının üzerinde daha çok beğenir :))Yakışır kuzum yakışır
Kesinlikle. Yalan söylemeyi beceremiyor zaten gözlerinden anlarım ^^Ara aferm valla sahip çık :ddd yok ya şaka yapıorum bi adam kafaya koyduysa yanıbaşında da yapar herşeyi
Ben herşeyi kendimde beğeniyorum arkadaşımda bişey gorim begeniyim moralini bozarim azcik bana daha iyi olur diyeYakışır canım sana öyle geliyodur kadınlar genelde herşeyi başkasının üzerinde daha çok beğenir :))
Amin bacımmHayırlısını versin mevlam
Çalışmak inanmak
Dua etmek sabretmek
Nasip
Yakışır canım sana öyle geliyodur kadınlar genelde herşeyi başkasının üzerinde daha çok beğenir :))
Amin bacımm
Hayırlısını versin inşallah.
Ay bende yetişemiyom vallaaa:)
Allah razı olsun canım benimm amin . Hepimize inşallah:)
Kaçır canım hakediyosun. O kadar yalnız kalıyosun kocan uzaklarda bunun bir bedeli olmalıLimitsiz kredi kartı mı dediniz <3 Arada uyurken cüzdanından kaçırmıyor değilim
Yakışır kuzum yakışır
:))Bu sene olucak minigim benim ben inanıyorum evli mutlu iş kadını olcak benim nurum serrasina faizsiz kredi verecek
Kız kim tombimedi kiiiiiiTombik osman oldum ya gız
Sığmıyor hiçbirşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?