- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #29.321
:) deli gibi iş yapmam kuzu ama takıntılı gibiyim biraz bilmiyorum. Kaç gündür cam silecem nasıl huzursuzum :)Aaa kendimi övmek istemem
Ama bana tijen derler
Kafa kırık benim
Oha 40 ında gebelik hem tehlikeli hem çok geç ya o neyin kafasını yaşıyo dinleme onuÇok çalışıyormuşmuş. Kırkımızda yaparız ben de deyip trip atıyorum arada.
Onu ben trip amaçlı söylüyorum :)) Daha genciz çocuk ayak bağı olur falan deyip sinirimi bozuyor arada.Oha 40 ında gebelik hem tehlikeli hem çok geç ya o neyin kafasını yaşıyo dinleme onu
Inşallahhh Allahımm :)İnşallahhhh yaşarız o güzel duyguyu
:) deli gibi iş yapmam kuzu ama takıntılı gibiyim biraz bilmiyorum. Kaç gündür cam silecem nasıl huzursuzum :)
İyi bari sonunda aynı noktadaysanız o da güzel canım sonuçta sana destek olmayan bir eşle ömür geçmezEvet canım
Hiç oralı olmamıştı
Şükür ikna oldu
En büyük destekçim o
Onu ben trip amaçlı söylüyorum :)) Daha genciz çocuk ayak bağı olur falan deyip sinirimi bozuyor arada.
İyi bari sonunda aynı noktadaysanız o da güzel canım sonuçta sana destek olmayan bir eşle ömür geçmez
Gaça gaça geldim :)))Az önce yedim gelll
Biz de korunuyoruz sürekli. Zamanı geldiğinde, akışında olur diyor ama sıkıldım artık. Bende anne olmayı istiyorum. Anaokulunun önünden falan geçerken içim yanıyor biraz :)
Çok şükür sağlık sorunum yok kuzuu. Dediğim gibi spor da yapınca kalçam küçük değildi yani 56 iken de iyiydim. Telaştan sıkıntıdan tırnağım çekilince falan sporda gitti. Öyle olunca kötü hissediyorum kilo verince :) aman derdim bu olsun :)Sağlığın iyiyse dert etme
Kilolu olmaktan daha iyi inan
Geniş olanı daraltırsın
Ama dar olan genişlemiyor
Geçende 5 gün adetim gecikmişti heyecanlanmıştım ama test boş çıktı
Kadın doğum uzmanı arkadaşım var. Koşa koşa yanına gittim, maalesef dedi. Umutlanmıştım kırıldım birazOldun mu peki,?
Hiç muayene oldun mu
Pko olmasın
Çok şükür sağlık sorunum yok kuzuu. Dediğim gibi spor da yapınca kalçam küçük değildi yani 56 iken de iyiydim. Telaştan sıkıntıdan tırnağım çekilince falan sporda gitti. Öyle olunca kötü hissediyorum kilo verince :) aman derdim bu olsun :)
Ya bence eşler birbirlerinin isteklerine biraz kulak vermeli tam tersi de olabilirdi ama o zaman sen eşim istiyo diye düşünürdün bence bencil olmamalıyız hayattaBiz de korunuyoruz sürekli. Zamanı geldiğinde, akışında olur diyor ama sıkıldım artık. Bende anne olmayı istiyorum. Anaokulunun önünden falan geçerken içim yanıyor biraz :)
Kadın doğum uzmanı arkadaşım var. Koşa koşa yanına gittim, maalesef dedi. Umutlanmıştım kırıldım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?