- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #29.341
Hoşbuldumm balımmmHoşgeldin kuzum
Ne iyi ettin de geldin
Hayır öyle bir şey söylemedi. Stresten falan adetin gecikebileceğini söyledi.Ne dedi canım
Polikistik over dedi mi
Geçende 5 gün adetim gecikmişti heyecanlanmıştım ama test boş çıktı
Zaten korunuyorlar sanırım öyle dedi. Olmaması sürpriz olmamıştır.Ne dedi canım
Polikistik over dedi mi
Bencil biri dğeil ama çocuk konusunda nede böyle yaptığını anlayamıyorum. 23-24 yaşında olsak neyse de çok da genç sayılmayız yani.Ya bence eşler birbirlerinin isteklerine biraz kulak vermeli tam tersi de olabilirdi ama o zaman sen eşim istiyo diye düşünürdün bence bencil olmamalıyız hayatta
Zaten korunuyorlar sanırım öyle dedi. Olmaması sürpriz olmamıştır.
Hayır öyle bir şey söylemedi. Stresten falan adetin gecikebileceğini söyledi.
Kuzum benim.Evet kuzum
Dert etme
Mevlam sağlık versin
Manken gibisin
Tığ gibi ne güzel
Amin inşallahKuzum benim.
Amin aynen sağlık versin :)
Yaptım sanırım biraz :)Sen takıntı yaptıysan da olur canım
Bu kadar istiyorsan bence ikna et bak olacağı da garanti değil olmuyor uğraşıyorsun bide yıllarcaBencil biri dğeil ama çocuk konusunda nede böyle yaptığını anlayamıyorum. 23-24 yaşında olsak neyse de çok da genç sayılmayız yani.
Yaptım sanırım biraz :)
Konuşacağım. Benim genlerim sağlamdır saçmalama gibi şeyler söylüyor, her şey olabilir bilemez kimse...Bu kadar istiyorsan bence ikna et bak olacağı da garanti değil olmuyor uğraşıyorsun bide yıllarca
Bu kadar istiyorsan bence ikna et bak olacağı da garanti değil olmuyor uğraşıyorsun bide yıllarca
Konuşacağım. Benim genlerim sağlamdır saçmalama gibi şeyler söylüyor, her şey olabilir bilemez kimse...
Aynen onu bende okudum yorum yazdım hatta bak bebek diye ölenler var iki tane çocuğum yaramazlar keşke anne olmasaydım yazmışKeşke anne olmasaydım
adlı konuya çok üzüldüm
Haberlerde çöpe atılan çocuklar
Sokaklara atılan çocuklar
Bizler tüm varlığımızı ona harcarken
Böyle şeylere üzülüyorum
Hiçbir canlı bu zulümü haketmiyor
Ama imtihan işte
Kimi varlığıyla
Kimi yokluğuyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?