- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #29.361
Aynen onu bende okudum yorum yazdım hatta bak bebek diye ölenler var iki tane çocuğum yaramazlar keşke anne olmasaydım yazmış
Görümcem yüzüme vurup duruyor zaten. Sanki ben istemiyormuşum gibi. O da üzüyor beni. Takmamak istiyorum ama boğa burcu ister istemez içine atıyor...
Hayırlısı inşallah.
Maddiyatı hiç düşünmemek lazım aslında inanan insanlarız Allah yarattığı her kulunun nasibini de yaratmıştır canımVakti gelince o da istiyor
Ama sabır işi
Maddi güç
Maddiyatı hiç düşünmemek lazım aslında inanan insanlarız Allah yarattığı her kulunun nasibini de yaratmıştır canım
Kardeşine toz kondurmaz.
Bizden uzak Allaha yakın olsun yeter.Kusura bakmasın
Aynen ya bu ne böyle kardeşlerine bişe söylesinlerrrKardeşin yapmıyor de
Lafını esirgeme
Bu ne ya
Nemden mı hamile olcanKardeşine toz kondurmaz.
Çok kızdımBizden uzak Allaha yakın olsun yeter.
Aynen ya bu ne böyle kardeşlerine bişe söylesinlerrr
Bana mı :))Çok kızdım
Bana mı :))
Aynen ya insanlar akıl vermede 1 numara ama eşin için evliliğinizde herşey normal ilerliyorsa neden bu kadar inatla çocuk istemez bir erkek hayret???Nemden mı hamile olcan
Tövbe tövbe
İşte insanlar anca akıl verir
Kızıyorum
Aynen ya insanlar akıl vermede 1 numara ama eşin için evliliğinizde herşey normal ilerliyorsa neden bu kadar inatla çocuk istemez bşr erkek hayret???
Her şey sorunsuz ama o konuda 1 adım uzak işte. Bende onu anlayamıyorum.Aynen ya insanlar akıl vermede 1 numara ama eşin için evliliğinizde herşey normal ilerliyorsa neden bu kadar inatla çocuk istemez bir erkek hayret???
Her şey sorunsuz ama o konuda 1 adım uzak işte. Bende onu anlayamıyorum.
Maddi açıdan sorunumuz yok bu arada.
Ya zaten kimse hazır değil ki oluyo ve hayatını ona göre şekillendiriosunHem kendini hazır hissetmiyor
Hem özgür ruhlu olmak
Hem de maddi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?