- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #29.381
Üstüne gidip bunaltmak soğutmak da istemiyorum. Kendisi baskı altında kalmadan istesin diyorum. Haksız mıyım? Korunmayabilirim yoksa.
Kaç sene oldu evlenelii??Üstüne gidip bunaltmak soğutmak da istemiyorum. Kendisi baskı altında kalmadan istesin diyorum. Haksız mıyım? Korunmayabilirim yoksa.
Ya zaten kimse hazır değil ki oluyo ve hayatını ona göre şekillendiriosun
Maddi durum desen işi gücü yerinde bir bebeğe bakabilcek durumda arkadaşımızın anlattığına göre
Özgürlük desen herkesin özgürlüğü kısıtlanıyor kimse gezeriz tozarız diye evlat sahibi olmuyor bazı fedakarlıkları elbette göze almalıyız.
Yani hiçbir açıklaması yok (karısı bu kadar bebek isteyen bir erkek için bu sözlerim)
2.5 sene.Kaç sene oldu evlenelii??
2.5 sene.
İşte bak herkes bizde dahil zannediyoruz ki biz nasıl planlarsak hayat öyle ilerler halbuki biz kimiz Rabbimizin yazdığı kader var..Biz 3 yıl sonunda başlamıştık
5 yıldır olmuyor işte
İşte bak herkes bizde dahil zannediyoruz ki biz nasıl planlarsak hayat öyle ilerler halbuki biz kimiz Rabbimizin yazdığı kader var..
Yok canım benm ben sizin için demiorum ben de dahil 5 senedir evliyim hep hazır değilim diyodum şimdi istiyorum bakalım Allah lutfetcek mi? Hepimiz bu şekilde düşünüyoruz ama çok hata ediyoruzEvet
Ama olsa öncesinde de olurdu
Çünkü dört dörtlük korunmadım benn
Yok canım benm ben sizin için demiorum ben de dahil 5 senedir evliyim hep hazır değilim diyodum şimdi istiyorum bakalım Allah lutfetcek mi? Hepimiz bu şekilde düşünüyoruz ama çok hata ediyoruz
Ben de 23 yaşımda evlendim o zaman zaten hiç öyle düşüncelerim yoktu. Ama gerçekten yaş ilerledikçe olaylara daha geniş açıdan bakabiliyorsun. Önceliklerin tamamen değişiyor, değer verdiğin konular değişiyor, hayat değişiyor..Evet işte bilmeyince
Tecrübesizlik
Yaşın verdiği birşey
Ben yaşım küçüktü
Ben de 23 yaşımda evlendim o zaman zaten hiç öyle düşüncelerim yoktu. Ama gerçekten yaş ilerledikçe olaylara daha geniş açıdan bakabiliyorsun. Önceliklerin tamamen değişiyor, değer verdiğin konular değişiyor, hayat değişiyor..
Bu sefer ciddi bir şekilde konuşacağım... Ve son kez söyleyeceğim. Bakalım ne diyecek...
Aynen canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahh herkesin sınavı ayrı ayrı hayatta Allah bu sınavları kolaylıkla geçebilmemizi nasip etsin. Herşeye rağmen hamdolsun..Ben 20 yaşındaydım
Ondan da erken diyorduk
Ama dediğin gibi tecrübe
Aynen canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahh herkesin sınavı ayrı ayrı hayatta Allah bu sınavları kolaylıkla geçebilmemizi nasip etsin. Herşeye rağmen hamdolsun..
:))) Teyyy teyyy:))
Senin düğünde biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?