- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.001
Kızzzz niye hepimize birşeyler olmuş herkes hastaaBelim ağrıyor
Üşüttüm mi ya
Kız bende iki de atildm gittimKoalammm dün yorgunluktan camış gibi uyumuşum ya yeni görüyorumÜzerimden 25 haylaz ezip geçti
Çok yordular ya hiç acımadılar iyi miKız bende iki de atildm gittim
Ayy çok mu yordular seni ballı kaymagim
İyiki indiler diye okuyorum ya gozler de gitmis benimİ
İyi ikindiler
Esesim özel konuşma kısmında en altta iki kutucuk var. Başka konuşmacıların katılmasına izin ver gibi bi şey yazıyo. Oraya tik koy.
Sonra alıcılara atıyorum @Nnuurrr,Eses07 gibi devam et ekle hepimizi mesaj yaz gönder üşenmezsen yap özelden yazalım bazı şeyleri :) kimseyi unutma ama sonradan ekleyemiyosun :))
Kızzzz niye hepimize birşeyler olmuş herkes hastaa
Eylül ayi hastalik ayi derler ya hep havalar çok sicak burada yagmur yok yagmur yagsada toz toprak yapissa derker bizim buradaKızzzz niye hepimize birşeyler olmuş herkes hastaa
Ay yatıyorum sabahtan beri
Hiç keyfim yok
Her yerim ağrıyor
Hakikaten öyle... Ay kış geliyor şaka maka hiç de sevmem kışa dair sadece kar yağdığı günleri çok severim. Geçmiş olsunEylül ayi hastalik ayi derler ya hep havalar çok sicak burada yagmur yok yagmur yagsada toz toprak yapissa derker bizim burada
Kışı severim ben cunku bizim buralarin yaz sicagi cok fena golgede gile 48 dereceyi buluyor guneste bile hissedilen 50 derece hatta rekor kirip 55 lere dayandigi bile oluyor gecmis yillarda 59.5 bile olmuştu nem+sicaklikla,degil miHakikaten öyle... Ay kış geliyor şaka maka hiç de sevmem kışa dair sadece kar yağdığı günleri çok severim. Geçmiş olsunEses07 ciğim. Kollayalım totoyu
Hıaaaa ora nere öyle yaKışı severim ben cunku bizim buralarin yaz sicagi cok fena golgede gile 48 dereceyi buluyor guneste bile hissedilen 50 derece hatta rekor kirip 55 lere dayandigi bile oluyor gecmis yillarda 59.5 bile olmuştu nem+sicaklikla,degil miEses07
Simdi bile sicak :)
Hıaaaa ora nere öyle ya
Vay ya... İyi buharlaşmıyorsunuzBen mersin eses Antalya :)
Bir ara istanbulaydim oradaki tandiklar falan diyor ki iste cok sicak vs nem var diyorlar siz gelin birde akdenizi görün dedim sicaklik neymis orasi bana yayla geldi resmen.Vay ya... İyi buharlaşmıyorsunuz
Yaaa Akdeniz’e bayılırım özellikle Antalya’ya.. Ama tatil için. Sürekli yaşanmaz orda ya. Beyni kaynar insanın. Allah yardimciniz olsunBir ara istanbulaydim oradaki tandiklar falan diyor ki iste cok sicak vs nem var diyorlar siz gelin birde akdenizi görün dedim sicaklik neymis orasi bana yayla geldi resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?