- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.021
Bana da oğlan bulastirdiÇok yordular ya hiç acımadılar iyi miBu sene farklı bir okula geçiş yaptım. Çocuklar 4. Sınıf ve fazlasiyla disiplin problemleri var. Surekli ogretmenleri degismis. Nasıl düzeltirim bu saatten sonra kara kara düşünüyorum. Bakalım Sana ne oldu hasta misin ?
Akdeniz miBurada nem çok :) saat 12.00-15.00 arası dışarı çıkmazsan geri kalan zamanlar gölge düşünce güzel oluyor :)
Biz yapmiyos sankiSelam bacılar nasılsınız :) beni unutmadınız dimiii. Sağolsun @Nnuurrr veEternaaLLove hep etiket yapıyor ama ben dönemiyorum maalesef. Bu arada T Tatlianne20 den haber var mı uzun zamandır sayfayı takip etmediğim için bilmiyorum
İstanbulAkdeniz mi
Yaşanıyor canim tek eksi yani sicaklik :) diger sehirlere bakis cok ucuz bir sehir artisi cok bana göre.Yaaa Akdeniz’e bayılırım özellikle Antalya’ya.. Ama tatil için. Sürekli yaşanmaz orda ya. Beyni kaynar insanın. Allah yardimciniz olsun
Aynen canm iki numaraAvatardaki diğer miniklik miBakışa bak
Beni unutmayınEsesim özel konuşma kısmında en altta iki kutucuk var. Başka konuşmacıların katılmasına izin ver gibi bi şey yazıyo. Oraya tik koy.
Sonra alıcılara atıyorum @Nnuurrr,@Eses07 gibi devam et ekle hepimizi mesaj yaz gönder üşenmezsen yap özelden yazalım bazı şeyleri :) kimseyi unutma ama sonradan ekleyemiyosun :))
4 e kadar gelmişler ama öğretmen gelince nasıl ayağa kalkacaklarından daha haberleri yok. Gelen boşlamış kuzucukları giden boşlamış. 1 senede de ben neyi ne kadar yapabilirim. Elimden geldiğince artık... Geçmiş olsun koalam sanada yakuşuklu oğluşuna daBana da oğlan bulastirdi
Ah disiplin çok zor yaa yazık çocuklara zirt port öğretmen değişikliği kotu oluyor valla çok zor gbi kuzum yaa
İnş duzelirler canmm saol kuzumm ucumz de hastayiz babamz sağlam inş onu da hasta etmeyiz4 e kadar gelmişler ama öğretmen gelince nasıl ayağa kalkacaklarından daha haberleri yok. Gelen boşlamış kuzucukları giden boşlamış. 1 senede de ben neyi ne kadar yapabilirim. Elimden geldiğince artık... Geçmiş olsun koalam sanada yakuşuklu oğluşuna da
İstanbul mu orasi yaylaİstanbul
Antalya fena sıcak ya yaşanmaz oralardaİstanbul mu orasi yaylabana göre buraya gore cok serin aksamlari kapi pencere acik daha carsaf bile ortmuyorum daha
Ben hatirlayamadim hıhBiz yapmiyos sanki
Ne kanı kiYanlış değilsem mesajlardan baktımEternaaLLove arkadaşımız kan emiyor kız sen başımıza vampir mi oldun
Oy bebek bebek
Gülommm senin canin sağolsun kizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?