- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.041
Yaaa yerim ama ya
Hoşgeldin canmmBen geldiiimm
HoşgeldinnnnBen geldiiimm
Nsilsın kuzum nabtnGülommm senin canin sağolsun kizzzz
Aynen harikalarYaaa yerim ama yaKedilere hiççç dayanamam benimde 2 kedim var. Çook seviyorum onları ya onlar birtane
Oysss çok tatlı yaaa
Iyilik sağlık yavrum bebişi bekliyoz bütün işler bitti yatıştayız. Sen naptın okul haftası nasıl geçtiNsilsın kuzum nabtn
İyi kuzum getir götür yaptgmz biseh yokIyilik sağlık yavrum bebişi bekliyoz bütün işler bitti yatıştayız. Sen naptın okul haftası nasıl geçti
Doğum ne zaman kuzu doğumhane de beni unutmaIyilik sağlık yavrum bebişi bekliyoz bütün işler bitti yatıştayız. Sen naptın okul haftası nasıl geçti
Hakikaten öyle... Ay kış geliyor şaka maka hiç de sevmem kışa dair sadece kar yağdığı günleri çok severim. Geçmiş olsunEses07 ciğim. Kollayalım totoyu
Ne kan emmesi kız benim gibi melek gibi bir karıya dediğine bakYanlış değilsem mesajlardan baktımEternaaLLove arkadaşımız kan emiyor kız sen başımıza vampir mi oldun
Eylül ayi hastalik ayi derler ya hep havalar çok sicak burada yagmur yok yagmur yagsada toz toprak yapissa derker bizim burada
Naber canımNe kan emmesi kız benim gibi melek gibi bir karıya dediğine bak
Saglikla kucagina al canim.ne zaman dogumIyilik sağlık yavrum bebişi bekliyoz bütün işler bitti yatıştayız. Sen naptın okul haftası nasıl geçti
Gene mi gezdn gezentiNaber canım
Yoruldum yaa
İstanbul özledimAntalya fena sıcak ya yaşanmaz oralarda
Saol canm inş size de nasip eder rabbjmmmm en kısa zamanda :)Maşallah kuzucuğuma
2 gün gezdim kızGene mi gezdn gezenti
Amin inşallahSaol canm inş size de nasip eder rabbjmmmm en kısa zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?