- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.181
Yerim senin güzel kalbini de içini deSorma kuzum ya içim bir rahat anlatamam
Olsunnn o da aşk :)) en güzeli insanın huzurlu hissetmesi canım.. seninki de mi bilgisayar mühendisi bu kocaların blgsyrla işi bitmez :))))Eşim PC de :) valla tek başıma manzaraya bakıyorum yanımda kuşum var aşk yaşadığım
Hayır için değil kuzum o minikleride düşünmemiz lazımAaa süpersin valla ne hayra geçmiştir. Allah kabul etsin canım hayrını
Ya tabi sen onlar için yapmışsındır tabiki ama Allah katında büyük sevap. Senin gibi herkes yapsa kuzumHayır için değil kuzum o minikleride düşünmemiz lazım
Yok kuzu PlayStationOlsunnn o da aşk :)) en güzeli insanın huzurlu hissetmesi canım.. seninki de mi bilgisayar mühendisi bu kocaların blgsyrla işi bitmez :))))
Ohh içmiş kadar oldum valla saolYapım kuzuma zencefilli ballı çaybuyrun
Yiiii neyse unutalim benim yaptığımı siz özlediniz miYerim senin güzel kalbini de içini de
:))) benmki çalışıyo genelde ama senn ki daha eğlencelymiş sen de oynaaaYok kuzu PlayStation
Oy onun aşkı bir büyük sormaOlsunnn o da aşk :)) en güzeli insanın huzurlu hissetmesi canım.. seninki de mi bilgisayar mühendisi bu kocaların blgsyrla işi bitmez :))))
Özledik tabikiYiiii neyse unutalim benim yaptığımı siz özlediniz mi
Kızz koala ne tatlı bebişin maşalaahhh adı neÖzledik tabiki
Benmki de öyle hic kalkmazlardi bi arkadsyla hecelere kdr oynarlardi en sonunda şükür kol bozuldu da kurtuldujOy onun aşkı bir büyük sorma
Kuzu bırak allahaskina ya maç yapiyo haftada birde arkadaşlarıyla oynuyo:))) benmki çalışıyo genelde ama senn ki daha eğlencelymiş sen de oynaaa
Ohhhh o zaman sen çözümü bulmuşsun yeni kol gelirse sen boz :))) kız gecelere kadar arkadaşı siz de mi :)))Benmki de öyle hic kalkmazlardi bi arkadsyla hecelere kdr oynarlardi en sonunda şükür kol bozuldu da kurtulduj
Saol canm iki numaranın küçüklüğüKızz koala ne tatlı bebişin maşalaahhh adı ne
Kuzu ben su döktüm yenisini aldı hiç kaçarım yokBenmki de öyle hic kalkmazlardi bi arkadsyla hecelere kdr oynarlardi en sonunda şükür kol bozuldu da kurtulduj
Online oynuyorlardır :)Ohhhh o zaman sen çözümü bulmuşsun yeni kol gelirse sen boz :))) kız gecelere kadar arkadaşı siz de mi :)))
Oy teyzesinin balıSaol canm iki numaranın küçüklüğü
Talha adi canm
Allah bağışlasın kuzum maşallahhSaol canm iki numaranın küçüklüğü
Talha adi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?