- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.461
Uykum geldi hafiften :) Burda misiniz siz.
Uyumaya çalış canım. Kızlar da kaçtı.Bende yorulmuşum
Niye noldu kiPazar pazar çok kötüyüm ya
Sabah bi kalktım çok kötü başım ağrıyordu, midem bulanıyordu. Elimi kaldıracak halim bile yoktu. Az önce hastahaneden geliyoruz. Yatıyorum şimdi koltukta.Niye noldu ki
Günaydın canlarimmmmbuyrun pazar kahvaltısına :)
Gecmis olsun canim.ya neden olduki oyle.ne dediler?Sabah bi kalktım çok kötü başım ağrıyordu, midem bulanıyordu. Elimi kaldıracak halim bile yoktu. Az önce hastahaneden geliyoruz. Yatıyorum şimdi koltukta.
Anlamadım ya yatmadan önce iyiydim kalktım çok kötüydüm. Doktor da pek bir şey demedi. İğne vuruldum, şu an biraz daha iyiyim...Gecmis olsun canim.ya neden olduki oyle.ne dediler?
Hamiş olma kisSabah bi kalktım çok kötü başım ağrıyordu, midem bulanıyordu. Elimi kaldıracak halim bile yoktu. Az önce hastahaneden geliyoruz. Yatıyorum şimdi koltukta.
Bilmiyorum ki, olabilir mi acaba.Hamiş olma kis
Hastanede test yapmadan mi iğne yaptilarBilmiyorum ki, olabilir mi acaba.
Tamam kuzu ama bu test yap benceBenimki kahvaltı hazırladı, zorla gel biraz ye diyor. Biraz sonra gelirim kızlar.
Gunaydinnn hemen geliyirmGünaydın canlarimmmmbuyrun pazar kahvaltısına :)
Gel kusumGunaydinnn hemen geliyirm
Geçmiş olsun canm kan tahlili neden yapmadılar kiAnlamadım ya yatmadan önce iyiydim kalktım çok kötüydüm. Doktor da pek bir şey demedi. İğne vuruldum, şu an biraz daha iyiyim...
Gecer umarim hemen.dinlen bugun iyiceAnlamadım ya yatmadan önce iyiydim kalktım çok kötüydüm. Doktor da pek bir şey demedi. İğne vuruldum, şu an biraz daha iyiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?