- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.501
Kendine dikkat et canm dinlenme bol bil gevmezse kan tahlili yaptirGece iyiydim, 4-5 saat içinde ne olabilir ki diye düşünüyorum... Kusasım da acayip geliyor. Bir süre dinleneyim...
Evet.Alla alla kokular rahatsız ediyor mu seni
Öyle yapıcam.Kendine dikkat et canm dinlenme bol bil gevmezse kan tahlili yaptir
Geçmiş olsun çok canimmEvet.
Öyle yapıcam.
Gel kuzucum :)Oo ben de isterim kuzuuu.
Sen hamilesinEvet.
Öyle yapıcam.
Emin misin canım :))Sen hamilesin
İçime öyle doguyo çok bu kan tahlili yaptir bakım hemenEmin misin canım :))
Yaptıracağım bakalım inşallah olur :) Buradan 2 çocuğu olanlar var belirtiler böyle miydi sizde de ? :)İçime öyle doguyo çok bu kan tahlili yaptir bakım hemen
Canım benim belirti kişiden kişiye değişir ama yine yap bi burdan heyecan yaptimYaptıracağım bakalım inşallah olur :) Buradan 2 çocuğu olanlar var belirtiler böyle miydi sizde de ? :)
Sağol canım. Yok kuzu yaa keşke normal olsa benim 2.doğum sezeryan olacak ilki sezeryan olduğu içinBebiş geliyor demek :) Hayırlısı olsun inşallah. Normal doğum olacak değil mi?gulse14
Aynen erkek senesi galiba bende kimi duysam erkek :) ama benimki kız ❤Erkek mi kız mı canım? Bu sene erkek senesi diyolar doğru mu?gulse14 hayırlı olsun bu arada :)
Bende seni yeğrim yeğrrrrYeriiimm
Hepinize isim isim tek tek dua edecegim Allahın izniyle canım aklimdasinizDua et nolur bizlere
Öncelikle kokuya karşı hassasiyet canmmYaptıracağım bakalım inşallah olur :) Buradan 2 çocuğu olanlar var belirtiler böyle miydi sizde de ? :)
Özledin mi beni
CanimmmmmKizlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?