- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.481
Kaçırmam ki Dünürüm neler var kahvaltı daGel kusum
Kız siz de bi saat ne konustunuz öyleGecer umarim hemen.dinlen bugun iyice
Sen gel pişi yaptı dunurun sana şakşuka da varKaçırmam ki Dünürüm neler var kahvaltı da
Sen gel pişi yaptı dunurun sana şakşuka da var
Tabisi hamuru kizartiyorum kuzucumooo pisi mi becerikli hamaratm benim❤❤
Kolay gelsinn cNmm benimTabisi hamuru kizartiyorum kuzucum
Havadan sudan.ama istr birikiyor onun da benim de anlatcaklarimiz.geciyor zsmsn gunde bir saatcik konusuyoruz sadeceKız siz de bi saat ne konustunuz öylemaşallah
Oo ben de isterim kuzuuu.Sen gel pişi yaptı dunurun sana şakşuka da var
Biz hic konuşacak birşey bulamayiz twlefndaHavadan sudan.ama istr birikiyor onun da benim de anlatcaklarimiz.geciyor zsmsn gunde bir saatcik konusuyoruz sadece
Ne cabuk yedin.iyimisin biraz dahaGeldim kızlar. Sağolun iyi dilekleriniz için. Kan tahlili yaptırmadık.
Hadi hayırlısı hamissindir inşGeldim kızlar. Sağolun iyi dilekleriniz için. Kan tahlili yaptırmadık.
mayistas n beri gotmuyorum canim. o kadar uzun sure olunca konusuluyor ya.Allas h ayirmasin da birkac ay uzakta olursaniz bulunuyor konusulcak sey mutlakaBiz hic konuşacak birşey bulamayiz twlefnda
Biz bir yıl da ayrı kaldıkmayistas n beri gotmuyorum canim. o kadar uzun sure olunca konusuluyor ya.Allas h ayirmasin da birkac ay uzakta olursaniz bulunuyor konusulcak sey mutlaka
İştahım pek yok, yemek yeyince bulanıyor midem...Ne cabuk yedin.iyimisin biraz daha
Biz bir yıl da ayrı kaldıkdeğişen bisey olmuyor
Usuttunmuki acaba.gecmezse bu sefer kan testi yaptir mutlakaİştahım pek yok, yemek yeyince bulanıyor midem...
Benmki direk bunalim styla takılıyorHahahaa.benimki cok konusur ondan belki de
Alla alla kokular rahatsız ediyor mu seniİştahım pek yok, yemek yeyince bulanıyor midem...
Gece iyiydim, 4-5 saat içinde ne olabilir ki diye düşünüyorum... Kusasım da acayip geliyor. Bir süre dinleneyim...Usuttunmuki acaba.gecmezse bu sefer kan testi yaptir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?