- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.581
Hiç farketmz kuzumm hedef doğru :))Yaaa yanlış olmuş ama hedef doğru naberneler getirdiler bakim
Saol kuzummmmHayırlısı olsun inşallah :)
Valla çok güzelsin maşallah :))Amma abarttınız ama siz de ya :)) Benimki böyle demiyor cidden
Aynen Kuzumm amin amin :))Oy oy düşünmesi yeter yaaa iyi günlerde kullan kuzum içine sindirsin Rabbim
Koyayım.Valla başka bi fotonu daha koysana ben çok beğendim seni
Ahaha :)) Yerim siziDiğerini de ben avatar yapıymmm
Ay kuzumm Allah'tan süksülü meksülü değil :))) öyle gecelik yok ben sevmiyorum onların hep birlikte alınmasını :)) normal külotlardan vardı dantel falan vardı da öyle kadın hepsini alıp kenara koydu yani :)) çok şey olmadım :))İç çamaşırları da naptın peki
Allah razı olsun canım benimm :)) amin inşallah :)Ohhh ohh daha ne olsun :) Güle güle kullan kuzum huzurlu günlerde inşallah
Ahahahhahaha gidelim kızzzBu günden itibaren başka topiklere gidiyorum
Bu günden itibaren başka topiklere gidiyorum
İyi kuzum benim utandirmamislar benim nurumuu sen mutlu olda gerisi önemli değil unutma dünkü konuştuklarımızı bu dönemlerde bida öyle gormiycem seni döverim he rabbim tamamına erdirsinAy kuzumm Allah'tan süksülü meksülü değil :))) öyle gecelik yok ben sevmiyorum onların hep birlikte alınmasını :)) normal külotlardan vardı dantel falan vardı da öyle kadın hepsini alıp kenara koydu yani :)) çok şey olmadım :))
Ablası ikili takım almış o tangaymış paketteydi iyi ki açmamış kadın :))
Ay bide iki tane terlik almış çok beğendim ikisini de :))
Gitmeyin ya neden gidiyosunuzzzAhahahhahaha gidelim kızzz
Sen nereye beeAhahahhahaha gidelim kızzz
Oldu muDiğerini de ben avatar yapıymmm
Kafa iznine cikicam geldiler bana başkaların serrasi olcamama neden
Neden gidiyorsun nolduBu günden itibaren başka topiklere gidiyorum
Öteki daha iyiydiOldu mu
Canımsın canımm. Allah razı olsun kuzumm.İyi kuzum benim utandirmamislar benim nurumuu sen mutlu olda gerisi önemli değil unutma dünkü konuştuklarımızı bu dönemlerde bida öyle gormiycem seni döverim he rabbim tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?