- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.541
Çıkar yap bakım biYa yaptım canım ama bata 5 gün kala çift çizgi çıkar mı ya ben anlamadım bundan bişeee?? Milletin geçiyo kaç gün de çıkmıyo halaEses07
Kız yaptm işte çift çizgi çıktı ama daha emin olamıyorum kan vermeye gtcemm bakalım.Çıkar yap bakım bi
Yaaaa çok sevindim canım çift çizgiyi gördüysen hamilesindir şimdiden çok sevindim canımKız yaptm işte çift çizgi çıktı ama daha emin olamıyorum kan vermeye gtcemm bakalım.
Hamişsin :) Kan tahlili de yaptır tabi net çıksın :)Kız yaptm işte çift çizgi çıktı ama daha emin olamıyorum kan vermeye gtcemm bakalım.
EvetBu günde kimse yok hee
İns kuzummm sende atla leveliniKuzu çocuk yok ya şimdilik ev durduğu yerde duruyor günlük sil supur yapıyorum rabbim banada evladımı nasip etsin de bende level atliyim artık
Hadi hayırlı olsun canmmm inş istediğin sonucturSaolun kızlar darısı başınızabakalım teyit etmedm daha testler de bazen yanlş gösterebiliyor
Saol kuzum :)) anne olmak nasıl bir duyguuu anlat biraz :)Hadi hayırlı olsun canmmm inş istediğin sonuctur
Saol kuzum :)) anne olmak nasıl bir duyguuu anlat biraz :)
Annelik iç güdüsü :))şimdiye kadar hep kendini düşünüyorsun o doğduktan snra hep ilk önceliğin bebis oluyor
Ya yaptım canım ama bata 5 gün kala çift çizgi çıkar mı ya ben anlamadım bundan bişeee?? Milletin geçiyo kaç gün de çıkmıyo halaEses07
İnşallah canımSaolun kızlar darısı başınızabakalım teyit etmedm daha testler de bazen yanlş gösterebiliyor
Kız ben varya davul calsa uyanmazdmAnnelik iç güdüsü :))
Hiç etiket yok baktım kimsenin aklına düşmemişim rol çalayım dedim ecuk tavır yapayım dedim kuzum merak etmiş yanlış kişiyi etiketlemişin meğer :)Huuu ben geldim kimse yok muByNkoaLa @_nurunnisa_ @NnUuRr merak ediyorum neler yaptın Eses07 @Oeksuez yoksun ama yazim T Tatlianne20 Makarnasever Finrod Felagund
Aslında korku var biraz daha önceki gebeliğim düşükle sonuçlandıÇıkar hamilesin bence
Git kan ver acile bii
Kız meraktan öldüm
Sende tık yok
Ayyyy ben davulla beraber zurna çalsa bile uyanamıyorunKız ben varya davul calsa uyanmazdm
Şimdi iki tikirtiya uyaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?