- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.561
İyi geçmesine sevindim :) @Eses07 gelsin anlat meraklandık :))Hiç etiket yok baktım kimsenin aklına düşmemişim rol çalayım dedim ecuk tavır yapayım dedim kuzum merak etmiş yanlış kişiyi etiketlemişin meğer :)
Geldiler kuzummm çok şükür güzel geçti :)
Annesi cömert maşallah çok güzel hazırlamışlar bohçayı:)
Sorun anlatayım kuzumm :))
Neler koymuşlar kızzz:)))Hiç etiket yok baktım kimsenin aklına düşmemişim rol çalayım dedim ecuk tavır yapayım dedim kuzum merak etmiş yanlış kişiyi etiketlemişin meğer :)
Bende oyleydimAyyyy ben davulla beraber zurna çalsa bile uyanamıyorun
Kuzuu hamile misin yeni mi öğrendin? :)Aslında korku var biraz daha önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı
Kız neler oldu neler koymuş kav patik kaç yazma varHiç etiket yok baktım kimsenin aklına düşmemişim rol çalayım dedim ecuk tavır yapayım dedim kuzum merak etmiş yanlış kişiyi etiketlemişin meğer :)
Blmiorm ki canım daha kesin değil henüz adetime de var 3 gün dahaaa canımmmKuzuu hamile misin yeni mi öğrendin? :)
Daha uç gun varsa çift çizgiye hamilesndir canm istersen beş gün sonra yap bi dağa emin olmak icinBlmiorm ki canım daha kesin değil henüz adetime de var 3 gün dahaaa canımmm
Kız gizemmm bu fotodaki taş sen mişsşn şokkktadayım şuanİyi geçmesine sevindim :) @Eses07 gelsin anlat meraklandık :))
Yaaa yanlış olmuş ama hedef doğru naberHiç etiket yok baktım kimsenin aklına düşmemişim rol çalayım dedim ecuk tavır yapayım dedim kuzum merak etmiş yanlış kişiyi etiketlemişin meğer :)
Aynen canım ben de öyle düşünüyorumm işte 2 gün önce yaptım iki çizgi çıktı ama bilemiorum kiii ya okuduklarımdan sonra şüphe ediorm herşeydenDaha uç gun varsa çift çizgiye hamilesndir canm istersen beş gün sonra yap bi dağa emin olmak icin
:) kuzu battaniye koymuşlar iki tane halalarının hediyesi onlar. Şu isimlerini bilmiyorum süslü yatak örtüleri varya hani ondan var. Pike takımı var. Mavi seviyorum diye mavi yaptırmış :)) kuzumm havlu oyalı yazma lif patik çorap seccade sonraaa iç çamaşırı nevresim falan var. Çok koymuş hepsinden kadınlar gülüyo ben kızlarıma bunları yapmiyim diye :) ay maşallah seviyorum annesini ya :)Neler koymuşlar kızzz:)))
Aynen canım ben de öyle düşünüyorumm işte 2 gün önce yaptım iki çizgi çıktı ama bilemiorum kiii ya okuduklarımdan sonra şüphe ediorm herşeyden
Ben kendime gelemedm dahaKız gizemmm bu fotodaki taş sen mişsşn şokkktadayım şuan
Amma abarttınız ama siz de ya :)) Benimki böyle demiyor ciddenKız gizemmm bu fotodaki taş sen mişsşn şokkktadayım şuan
Oy oy düşünmesi yeter yaaa iyi günlerde kullan kuzum içine sindirsin Rabbim:) kuzu battaniye koymuşlar iki tane halalarının hediyesi onlar. Şu isimlerini bilmiyorum süslü yatak örtüleri varya hani ondan var. Pike takımı var. Mavi seviyorum diye mavi yaptırmış :)) kuzumm havlu oyalı yazma lif patik çorap seccade sonraaa iç çamaşırı nevresim falan var. Çok koymuş hepsinden kadınlar gülüyo ben kızlarıma bunları yapmiyim diye :) ay maşallah seviyorum annesini ya :)
İç çamaşırları da naptın peki:) kuzu battaniye koymuşlar iki tane halalarının hediyesi onlar. Şu isimlerini bilmiyorum süslü yatak örtüleri varya hani ondan var. Pike takımı var. Mavi seviyorum diye mavi yaptırmış :)) kuzumm havlu oyalı yazma lif patik çorap seccade sonraaa iç çamaşırı nevresim falan var. Çok koymuş hepsinden kadınlar gülüyo ben kızlarıma bunları yapmiyim diye :) ay maşallah seviyorum annesini ya :)
Ohhh ohh daha ne olsun :) Güle güle kullan kuzum huzurlu günlerde inşallah:) kuzu battaniye koymuşlar iki tane halalarının hediyesi onlar. Şu isimlerini bilmiyorum süslü yatak örtüleri varya hani ondan var. Pike takımı var. Mavi seviyorum diye mavi yaptırmış :)) kuzumm havlu oyalı yazma lif patik çorap seccade sonraaa iç çamaşırı nevresim falan var. Çok koymuş hepsinden kadınlar gülüyo ben kızlarıma bunları yapmiyim diye :) ay maşallah seviyorum annesini ya :)
Kızzz kocana söyle acile getrsin seniiidüzenliyse adetn belli olur hemen canm
Ben kendime gelemedm daha
Allah seni :))Kız neler oldu neler koymuş kav patik kaç yazma var
Hayırlısı olsun inşallah :)Blmiorm ki canım daha kesin değil henüz adetime de var 3 gün dahaaa canımmm
Valla başka bi fotonu daha koysana ben çok beğendim seniAmma abarttınız ama siz de ya :)) Benimki böyle demiyor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?