- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.761
Nasılsın canmmm
Kız sen de mi koç burcusun
Teşekkürler canım çok şükür iyi gidiyor şimdilik tabiki insan baba evini evdekileri özlüyor ne kadar artık burası benim evimse o kadar çabuk adapte olamıyor insan biran önce misafirliğe gelmişte gitcek gibi hissediyorum bazen:) Ayy çok güzel maşallah :) nasıl gidiyo peki evlilik :) alışamadığın şeyler var mı :)
Ay kuzum ya çok yorgunum belim çok ağrıyo dünün yorgunluğu hala :) bi de yalnız olunca :) her şeye ben koşturuyorum sağ olsun görümcem söyleyince yaptı :)iyiyiz sen nasılsın teze nişanlı
İyiyim bende şükür kosturmaca geçiyorÇok şükür iyiyim bir sakinlik var üstümdesen nasılsın? Evet koç burcuyum sen de mi koç burcusun??
:))) yapacak halin de mi kalmadıAhahah kuzum valla ne çocuk bakacak ne de yapacak halim kalmadı
Ah kelebegm kiyamam ben sana yaAy kuzum ya çok yorgunum belim çok ağrıyo dünün yorgunluğu hala :) bi de yalnız olunca :) her şeye ben koşturuyorum sağ olsun görümcem söyleyince yaptı :)
Kadınlar bulaşığı yıkadı sağ olsunlar :)
Teşekkürler canım benimAllah mesut etsin yeni gelin
Huzur versin Allahım canım alışırsın inşallah :)Teşekkürler canım çok şükür iyi gidiyor şimdilik tabiki insan baba evini evdekileri özlüyor ne kadar artık burası benim evimse o kadar çabuk adapte olamıyor insan biran önce misafirliğe gelmişte gitcek gibi hissediyorum bazen
:) teze gelin de varmış burada :)Teşekkürler canım benimalişmaya çalişiyoz şimdilik yeni gelinliğe
Darısı bekarların başina:) teze gelin de varmış burada :)
Ayy ellerin dert görmesin kuzuummmAh kelebegm kiyamam ben sana ya
Masaj yapayım gel :)
Ordalar mi daha KV görümce
Ne güzelİyiyim bende şükür kosturmaca geçiyor
Eveeet @Brunello Cicinelli de koç
AminDarısı bekarların başina
Huzur versin Allahım canım alışırsın inşallah :)[/QUOTE
Olmaz bebek koala isterizzzz isterizzz isterizAhahah kuzum valla ne çocuk bakacak ne de yapacak halim kalmadı
Amin inşallah bende çok istiyorum bebek sahibi olmak isteyen birinin hamile olduğunu duymak insanı çokkkk mutlu ediyorOlmaz bebek koala isterizzzz isterizzz isterizAyy Allah isteyen herkese nasip etsin ya. Bebek haberi alınca saçma bir şekilde çok mutlu olurum
Amin aminDarısı bekarların başina
Oy oy ne demek canmmAyy ellerin dert görmesin kuzuummm
Yok bebişim dün gittiler 6.30 gibi :)
FazlasıylaNe güzelözelliklerini taşıyor musun?
Hahahahaha ay kız dur gaza getirme beniOlmaz bebek koala isterizzzz isterizzz isterizAyy Allah isteyen herkese nasip etsin ya. Bebek haberi alınca saçma bir şekilde çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?