- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.861
Sen iyileştin mi bi ara kötüydün?Korkmadım değil
İğneden sonra kendime geldim biraz. Daha iyiyim.Sen iyileştin mi bi ara kötüydün?
Havalar soğudu belli olmuyor hasta oluncak hava cnmmİğneden sonra kendime geldim biraz. Daha iyiyim.
Bakalım ya ondan ya da hamişlik durumundan :) Şu hafta bitsin de bir hastahaneye gideceğim tekrardan. Havalar soğudu birden, aynen.Havalar soğudu belli olmuyor hasta oluncak hava cnmm
Şanslı gelinlerdensin ☺Yok canım aynı şehirdeyiz ailemle
Kızlar büyük gün geldi çattı. 1 saattir yatakta dönüp duruyorum korku ve heyecan öyle bi bastı ki karnıma ağrı giriyor kalbim aşağı doğru akıyor. Sanki ilk defa anne olacak gibiyim. Canim oğlumda bu gece yanımda yatıyor gel birlikte yatalım dedim kuzum benim sarılarak uyudu kaldı koynumda. 1 gün ayri kalcaz onunla o 1 günde bile cok ozlerim kokusunu içime cekip duruyorum durmadan. Sizlerle paylasmak istedim. Hepiniz tek tek aklimdasiniz az once dua ettim doguma girerken yine ederim insallah. Siz de bana dua edin bebegimi sağ salim kucağıma alayım. Hepinizi ayri ayri seviyorum canlarımmm ❤❤❤
Canım miniginde sende duamdasiniz sağ salim alicaksin kuzunu yerim senin heycanini canım hemşerim benimKızlar büyük gün geldi çattı. 1 saattir yatakta dönüp duruyorum korku ve heyecan öyle bi bastı ki karnıma ağrı giriyor kalbim aşağı doğru akıyor. Sanki ilk defa anne olacak gibiyim. Canim oğlumda bu gece yanımda yatıyor gel birlikte yatalım dedim kuzum benim sarılarak uyudu kaldı koynumda. 1 gün ayri kalcaz onunla o 1 günde bile cok ozlerim kokusunu içime cekip duruyorum durmadan. Sizlerle paylasmak istedim. Hepiniz tek tek aklimdasiniz az once dua ettim doguma girerken yine ederim insallah. Siz de bana dua edin bebegimi sağ salim kucağıma alayım. Hepinizi ayri ayri seviyorum canlarımmm ❤❤❤
Havalar soğudu belli olmuyor hasta oluncak hava cnmm
İğneden sonra kendime geldim biraz. Daha iyiyim.
Eee ben geldim kuzular :)
Selam kuzularr..
Oh ellerine sağlık kuzucum turşu dedin canımı çektirdin
Sezeryan canim. Ilki acil sezeryan oldu ve uyutuldum o yuzden hic bişey anlamamistim ama bu cok farkli. Kasiklarima kadar hissediyirum heyacanı. Rabbim size de yasatacak en yaki zamanda insallah. O zaman da sizin dogum öncesi heyecaniniza ben ortak olacağım insallahKuzum benim
Bir avazda kucağına al inşallah
Normal mi olacak kısmetse
Ayyy heyecan korku mutluluk
Toplamadan ve transferden bilirim
Doğumu bilmem tabi
Rabbim işini rast getirsin
Sağlıcakla kucağına al inşallah
İyiyim kuzum napim aylayi izledim ağladım baya biHoşgeldin canım naber
Allah razi olsun bitanem serraammm ❤Canım miniginde sende duamdasiniz sağ salim alicaksin kuzunu yerim senin heycanini canım hemşerim benim
O filmi bende cok merak ettim ama kendi telasimdan hic bakamdim ev de kalabalik zaten. Insallah bi ara netten izlerim bendeİyiyim kuzum napim aylayi izledim ağladım baya bi
Oy gulom benimAllah razi olsun bitanem serraammm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?