Kızlar büyük gün geldi çattı. 1 saattir yatakta dönüp duruyorum korku ve heyecan öyle bi bastı ki karnıma ağrı giriyor kalbim aşağı doğru akıyor. Sanki ilk defa anne olacak gibiyim. Canim oğlumda bu gece yanımda yatıyor gel birlikte yatalım dedim kuzum benim sarılarak uyudu kaldı koynumda. 1 gün ayri kalcaz onunla o 1 günde bile cok ozlerim kokusunu içime cekip duruyorum durmadan. Sizlerle paylasmak istedim. Hepiniz tek tek aklimdasiniz az once dua ettim doguma girerken yine ederim insallah. Siz de bana dua edin bebegimi sağ salim kucağıma alayım. Hepinizi ayri ayri seviyorum canlarımmm ❤❤❤

Kuzum benim
Bir avazda kucağına al inşallah
Normal mi olacak kısmetse
Ayyy heyecan korku mutluluk
Toplamadan ve transferden bilirim
Doğumu bilmem tabi
Rabbim işini rast getirsin
Sağlıcakla kucağına al inşallah

Canım miniginde sende duamdasiniz sağ salim alicaksin kuzunu yerim senin heycanini canım hemşerim benim

Kuzum benim
Bir avazda kucağına al inşallah
Normal mi olacak kısmetse
Ayyy heyecan korku mutluluk
Toplamadan ve transferden bilirim
Doğumu bilmem tabi
Rabbim işini rast getirsin
Sağlıcakla kucağına al inşallah
Sezeryan canim. Ilki acil sezeryan oldu ve uyutuldum o yuzden hic bişey anlamamistim ama bu cok farkli. Kasiklarima kadar hissediyirum heyacanı. Rabbim size de yasatacak en yaki zamanda insallah. O zaman da sizin dogum öncesi heyecaniniza ben ortak olacağım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…