- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.901
Buradayım canm
Haydi kuzum sağ salim kucağina alirsin inşAllah Aslimizi , hayirli doğumlarin olsun darisi isteyen kardeslerimize inşAllah en yakin zamanda.Kızlar büyük gün geldi çattı. 1 saattir yatakta dönüp duruyorum korku ve heyecan öyle bi bastı ki karnıma ağrı giriyor kalbim aşağı doğru akıyor. Sanki ilk defa anne olacak gibiyim. Canim oğlumda bu gece yanımda yatıyor gel birlikte yatalım dedim kuzum benim sarılarak uyudu kaldı koynumda. 1 gün ayri kalcaz onunla o 1 günde bile cok ozlerim kokusunu içime cekip duruyorum durmadan. Sizlerle paylasmak istedim. Hepiniz tek tek aklimdasiniz az once dua ettim doguma girerken yine ederim insallah. Siz de bana dua edin bebegimi sağ salim kucağıma alayım. Hepinizi ayri ayri seviyorum canlarımmm ❤❤❤
Yeni geldim kuzum
Amin canimmmmHaydi kuzum sağ salim kucağina alirsin inşAllah Aslimizi , hayirli doğumlarin olsun darisi isteyen kardeslerimize inşAllah en yakin zamanda.
Yeni geldim kuzum
Canimmmmm günaydın git ve kavuş kızınaGünaydın canlarimmm. 1 bucuk saatlik uyku ile uyanmis bulunmaktayım. Gözlerimin ici acıyor. Dogumdan sonra uyurum artik insallah. Sizleri seviyorum öpüldünüz benim güzel bacılarımmm ❤❤❤
Günaydın canlarimmm. 1 bucuk saatlik uyku ile uyanmis bulunmaktayım. Gözlerimin ici acıyor. Dogumdan sonra uyurum artik insallah. Sizleri seviyorum öpüldünüz benim güzel bacılarımmm ❤❤❤
Canimmm bize de heyecan yaptirdin burada almissindir büyük ihtimal bebeğini kucağınaGünaydın canlarimmm. 1 bucuk saatlik uyku ile uyanmis bulunmaktayım. Gözlerimin ici acıyor. Dogumdan sonra uyurum artik insallah. Sizleri seviyorum öpüldünüz benim güzel bacılarımmm ❤❤❤
Oyy kokla onu mis misSelam kizlar :) bebegim tam 9da doğdu. 9 bucukta da ameliyathaneden çıktık ikimizde iyiyiz Allaha şükür. Cok ağrım var onun dışında iyiyim. Hepinize tek tek dua ettim Allah kabul etsin insallah
Sagol gülommmOyy kokla onu mis mis
Canmsn dikkat et kendine
Selam kizlar :) bebegim tam 9da doğdu. 9 bucukta da ameliyathaneden çıktık ikimizde iyiyiz Allaha şükür. Cok ağrım var onun dışında iyiyim. Hepinize tek tek dua ettim Allah kabul etsin insallah
Sağol canımSaglikla buyutun canim.
Kizzzz nerdesin sen
Valla kimseyle çene yapmadım girdim ciktm valla eski keyfi vermiyor kuzuKizzzz nerdesin senkimlerle çene yapiyon bakim
Doğru kuzucumValla kimseyle çene yapmadım girdim ciktm valla eski keyfi vermiyor kuzu
Kaldık hep boyle bi başımızaDoğru kuzucum
Canım rabbim analı babalı büyütsün koz kokla misss gibi kokuyordur Aslı prensesSelam kizlar :) bebegim tam 9da doğdu. 9 bucukta da ameliyathaneden çıktık ikimizde iyiyiz Allaha şükür. Cok ağrım var onun dışında iyiyim. Hepinize tek tek dua ettim Allah kabul etsin insallah
Kızlar kimse girmemiş hakikaten.ben gezmelerdeyim pazartesiden beri.o yüzden giremedim çok.İstanbul gittim.şimdi de edremitteyim yarın dönüyorum.gün içinde giremedim hiç o yüzden.nerelere kayboldu herkes?Kaldık hep boyle bi başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?