- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.881
İzle kuzucum içim acıdı ya çok çok güzel bir filimO filmi bende cok merak ettim ama kendi telasimdan hic bakamdim ev de kalabalik zaten. Insallah bi ara netten izlerim bende
Oh ellerine sağlık kuzucum turşu dedin canımı çektirdin
Sezeryan canim. Ilki acil sezeryan oldu ve uyutuldum o yuzden hic bişey anlamamistim ama bu cok farkli. Kasiklarima kadar hissediyirum heyacanı. Rabbim size de yasatacak en yaki zamanda insallah. O zaman da sizin dogum öncesi heyecaniniza ben ortak olacağım insallah
İyiyim kuzum napim aylayi izledim ağladım baya bi
Ananem yapıyor kuzucum bizeHenüz olmaz
Olunca gel yiyelim
Sen yapmaz mısın kışlık turşu
Insallah canimm yaa sag salim gelsin de tek istegim bu sonrası Allah büyük alisiriz birbirimize :)Oy gulom benimstres yapma minigim sen bunu atlaticaksin inanıyorum sana asli kuşum gelsin ama demi annesinin kokusunu çeksin içine
Evet kuzu filim dayanamadım çocuklar olunca benim musluklar açık oluyoSinema filmi ayla mı canım
Duygusal bebeğim benimm
Amin canim Allah razı olsunKuzum benim
Rabbim kolaylıklar versin
Sağlıcakla kucağına al inşallah
Gelicek güzelim bak doğumdan sonra kavuştum minigime diyeceksinInsallah canimm yaa sag salim gelsin de tek istegim bu sonrası Allah büyük alisiriz birbirimize :)
Ananem yapıyor kuzucum bizeay öyle canım çekti ki tursuya saldırdım :)
Ananem yapıyor kuzucum bizeay öyle canım çekti ki tursuya saldırdım :)
Amin canim Allah razı olsun
Yazarim zaten size duramam benGelicek güzelim bak doğumdan sonra kavuştum minigime diyeceksingüzel annem benim
Evet kuzu filim dayanamadım çocuklar olunca benim musluklar açık oluyo
Saol kuzucumÇok şanslısın canım ☺
Durma kuzum aklım sende olur canım hemşerimYazarim zaten size duramam ben
Merhamet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?