Burayı kesfetseydm önceden acmazdm kesin
Zaten sadece çocukları paylaşım serbest

Bazen yoğun olunca giremiyorsun snra da skliyorsn gerçekten kafa dengilern olmayınca giresin gelmiyor valla
Aynen kuzum bende yoğun olunca giremiyorum valla..

Bir ara facebook hesabim vardi oyun oynamak için acmistim baktim bağımlı olmaya gidiyorum kendime durr dedim ve sildim hesabi artik oyun felan oynamiyorumm cocuk olmadan önceydi tabii ..

Benmkiler artik büyüdüğü için çok sknti olmuyor iki aşağıya iniyorm snra skliyorm zaten cikiyorm her yerden iki kardeş olunca da bana pek sarmiyorlar açıkçası
Ama bi ara bende bağımlı olmuştum

Benmkiler artik büyüdüğü için çok sknti olmuyor iki aşağıya iniyorm snra skliyorm zaten cikiyorm her yerden iki kardeş olunca da bana pek sarmiyorlar açıkçası
Ama bi ara bende bağımlı olmuştum
Aynen büyüyünce dertlerini söyledikleri için o yönden sıkıntı olmuyor..
Bağımlı olmak cok fena , kendine gelmezsen dur demezsen sonunu düşünemiyorum

Oluyor bazen öyle kuzum isim benzerliği olunca bende avatarından tanıyorumm..

Bu arada Hande mina ‘mız nasillar , nasil gidiyor iki cocuklu hayat?? Ablasinda kıskanma durumlari var mi?
Canım şimdilik güzel gidiyor gaz sıkıntımız dışında ama ablamız da biraz kıskançlık var söylemese de belli ediyor herşeye ağlıyor sinirleniyor ((hımmmm bu arada gece yatarken benım büyük cadı da emzik emiyor))) bende bişey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…