- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.961
Burayı kesfetseydm önceden acmazdm kesinAnladim kzum
Bazen yoğun olunca giremiyorsun snra da skliyorsn gerçekten kafa dengilern olmayınca giresin gelmiyor vallaKuzum insan ona alisinca telefon zor geliyor telefona alisinca o zor geliyor bana göre..
Aman insan ondan da sıkılıyor
Aynen kuzum bende yoğun olunca giremiyorum valla..Burayı kesfetseydm önceden acmazdm kesin
Zaten sadece çocukları paylaşım serbest
Bazen yoğun olunca giremiyorsun snra da skliyorsn gerçekten kafa dengilern olmayınca giresin gelmiyor valla
Benmkiler artik büyüdüğü için çok sknti olmuyor iki aşağıya iniyorm snra skliyorm zaten cikiyorm her yerden iki kardeş olunca da bana pek sarmiyorlar açıkçasıAynen kuzum bende yoğun olunca giremiyorum valla..
Bir ara facebook hesabim vardi oyun oynamak içinacmistim baktim bağımlı olmaya gidiyorum kendime durr dedim ve sildim hesabi artik oyun felan oynamiyorumm cocuk olmadan önceydi tabii ..
Aynen büyüyünce dertlerini söyledikleri için o yönden sıkıntı olmuyor..Benmkiler artik büyüdüğü için çok sknti olmuyor iki aşağıya iniyorm snra skliyorm zaten cikiyorm her yerden iki kardeş olunca da bana pek sarmiyorlar açıkçası
Ama bi ara bende bağımlı olmuştum
Aaaaaaa yanlış mı olmuşKuzum evlenmişsin, tekrar hayirli olsun inşAllah seninde güzel haberlerini aliriz öpuyorum cok
Kuzum yardimci olmak isterdim ama maleseff hiç gitmedimm
Kuzum yalniş etiketlemişsin , en son nezle olmuştu sanirsam..gelir inşAllah..
Oluyor bazen öyle kuzum isim benzerliği olunca bende avatarından tanıyorumm..Aaaaaaa yanlış mı olmuş
Aynen yaa gerçekten çok sknti oAynen büyüyünce dertlerini söyledikleri için o yönden sıkıntı olmuyor..
Bağımlı olmak cok fena , kendine gelmezsen dur demezsen sonunu düşünemiyorum
Canım şimdilik güzel gidiyor gaz sıkıntımız dışında ama ablamız da biraz kıskançlık var söylemese de belli ediyor herşeye ağlıyor sinirleniyor ((hımmmm bu arada gece yatarken benım büyük cadı da emzik emiyor))) bende bişey demiyorumOluyor bazen öyle kuzum isim benzerliği olunca bende avatarından tanıyorumm..
Bu arada Hande mina ‘mız nasillar , nasil gidiyor iki cocuklu hayat?? Ablasinda kıskanma durumlari var mi?
HoşgeldinSelam :)
İyiyiz canm sen nabiyosun bende seni ozledmKuzular özledim sizii
Nasılsınz napiyosunuz
Hoşbuldum :) NaberHoşgeldin
Naoim kosturmaca canmmYorgunum Kuzumm uzanıyorum :)
Sen napiyosun :)
İyidir canm nolsun senden nbrHoşbuldum :) Naber
Yok herşey normal:) kaçırdığım bi şey var mı :))
Erkek kardeşim yüzünden pek iyi değilim...İyidir canm nolsun senden nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?