- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.921
Sagol canim benim senin kiz abla oldu :)Canım rabbim analı babalı büyütsün koz kokla misss gibi kokuyordur Aslı prenses
Çok şükür canımŞanslı gelinlerdensin ☺
Allahım sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin inşallah sağlıklı ve kolay geçerKızlar büyük gün geldi çattı. 1 saattir yatakta dönüp duruyorum korku ve heyecan öyle bi bastı ki karnıma ağrı giriyor kalbim aşağı doğru akıyor. Sanki ilk defa anne olacak gibiyim. Canim oğlumda bu gece yanımda yatıyor gel birlikte yatalım dedim kuzum benim sarılarak uyudu kaldı koynumda. 1 gün ayri kalcaz onunla o 1 günde bile cok ozlerim kokusunu içime cekip duruyorum durmadan. Sizlerle paylasmak istedim. Hepiniz tek tek aklimdasiniz az once dua ettim doguma girerken yine ederim insallah. Siz de bana dua edin bebegimi sağ salim kucağıma alayım. Hepinizi ayri ayri seviyorum canlarımmm ❤❤❤
Maşallah çok güzel bir duyguGünaydın canlarimmm. 1 bucuk saatlik uyku ile uyanmis bulunmaktayım. Gözlerimin ici acıyor. Dogumdan sonra uyurum artik insallah. Sizleri seviyorum öpüldünüz benim güzel bacılarımmm ❤❤❤
Maşallh canım yaaa çok geçmiş olsun kardeşim inşallah yakın zamanda ağrılarında geçer minik kuzuyu benim için kokulu kokulu öp lütfenSelam kizlar :) bebegim tam 9da doğdu. 9 bucukta da ameliyathaneden çıktık ikimizde iyiyiz Allaha şükür. Cok ağrım var onun dışında iyiyim. Hepinize tek tek dua ettim Allah kabul etsin insallah
Bende dun çok yogundumKızlar kimse girmemiş hakikaten.ben gezmelerdeyim pazartesiden beri.o yüzden giremedim çok.İstanbul gittim.şimdi de edremitteyim yarın dönüyorum.gün içinde giremedim hiç o yüzden.nerelere kayboldu herkes?
Ayyyyyyy benim cadı ya da ne güzel yakışır ablalıkSagol canim benim senin kiz abla oldu :)
Oyy canim benim o toparladı bide artık sevilecek zamanı :)Ayyyyyyy benim cadı ya da ne güzel yakışır ablalık
Öperim bitterim benim ❤❤Maşallh canım yaaa çok geçmiş olsun kardeşim inşallah yakın zamanda ağrılarında geçer minik kuzuyu benim için kokulu kokulu öp lütfen
Çok şükür canım
Aynen canım biraz toparladık ama şimdi de gaz sancımız çıktı yavrum kıvranıyor bi damla aldım onu veriyorum bende anason içiyorum biraz rahatlıyor sensin kız ne kadar doğdu sen nasılsın biraz kalkabildin miOyy canim benim o toparladı bide artık sevilecek zamanı :)
Yok kuzu en son etkinliği 13/eylül giden gideneYa kızlar @Zeytin tanem den haber alan var mı geçmişi okuyamıyorum kaçırdığım bişey var mı
Kuzum evlenmişsin, tekrar hayirli olsun inşAllah seninde güzel haberlerini aliriz öpuyorum cokMaşallh canım yaaa çok geçmiş olsun kardeşim inşallah yakın zamanda ağrılarında geçer minik kuzuyu benim için kokulu kokulu öp lütfen
Kuzum yardimci olmak isterdim ama maleseff hiç gitmedimmKızlar. Gezmeye girmeyi düşünüyoruz. Da mardin mi urfa mı diye kararsizim. Gidenin iz varmı tavsiyeleriniz
Kuzum yalniş etiketlemişsin , en son nezle olmuştu sanirsam..Ya kızlar @Zeytin tanem den haber alan var mı geçmişi okuyamıyorum kaçırdığım bişey var mı
Kız en son 13 un de gelmiş grip bu KDE uzun mu sürüyor :)Kuzum evlenmişsin, tekrar hayirli olsun inşAllah seninde güzel haberlerini aliriz öpuyorum cok
Kuzum yardimci olmak isterdim ama maleseff hiç gitmedimm
Kuzum yalniş etiketlemişsin , en son nezle olmuştu sanirsam..gelir inşAllah..
Ne varsa bu gitmelerin şanında herkesler gidiyor..Kız en son 13 un de gelmiş grip bu KDE uzun mu sürüyor :)
Gideceğim zaman haber et numarani alalımNe varsa bu gitmelerin şanında herkesler gidiyor..
Ama şunu diyeyim ben kolay kolay gitmeyeceğim buradan burayi seviyorum cünkü..
Bende bende gitmeyeceğim;Gideceğim zaman haber et numarani alalım
Benmde gitmeye hevesim yok başınıza tunucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?