Allahım sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin inşallah sağlıklı ve kolay geçer

Son düzenleme:
Selam kizlar :) bebegim tam 9da doğdu. 9 bucukta da ameliyathaneden çıktık ikimizde iyiyiz Allaha şükür. Cok ağrım var onun dışında iyiyim. Hepinize tek tek dua ettim Allah kabul etsin insallah
Maşallh canım yaaa çok geçmiş olsun kardeşim inşallah yakın zamanda ağrılarında geçer minik kuzuyu benim için kokulu kokulu öp lütfen

Oyy canim benim o toparladı bide artık sevilecek zamanı :)
Aynen canım biraz toparladık ama şimdi de gaz sancımız çıktı yavrum kıvranıyor bi damla aldım onu veriyorum bende anason içiyorum biraz rahatlıyor sensin kız ne kadar doğdu sen nasılsın biraz kalkabildin mi

Maşallh canım yaaa çok geçmiş olsun kardeşim inşallah yakın zamanda ağrılarında geçer minik kuzuyu benim için kokulu kokulu öp lütfen
Kuzum evlenmişsin, tekrar hayirli olsun inşAllah seninde güzel haberlerini aliriz öpuyorum cok
Kızlar. Gezmeye girmeyi düşünüyoruz. Da mardin mi urfa mı diye kararsizim. Gidenin iz varmı tavsiyeleriniz
Kuzum yardimci olmak isterdim ama maleseff hiç gitmedimm
Ya kızlar @Zeytin tanem den haber alan var mı geçmişi okuyamıyorum kaçırdığım bişey var mı
Kuzum yalniş etiketlemişsin , en son nezle olmuştu sanirsam.. gelir inşAllah..

Kız en son 13 un de gelmiş grip bu KDE uzun mu sürüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…