- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.981
Noldu canıımErkek kardeşim yüzünden pek iyi değilim...
Noldu ki hayirdirErkek kardeşim yüzünden pek iyi değilim...
Okudum şimdi bdv de konu acmissinErkek kardeşim yüzünden pek iyi değilim...
Noldu ki hayirdir
Annem hasta. Strese fazla gelemiyor. Annemi üzüyormuş...Noldu canıım
Gördüm canm bence esin konussun kafası dağılır eğer yakınlar sa anlatir o zaman sonuçta 19 yasında genç delidoluAnnem hasta. Strese fazla gelemiyor. Annemi üzüyormuş...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/erkek-kardesimin-hareketleri.1091960/#post-57412578
Eşim de gitti iş yüzünden. Bu arada o gelene kadar annemlere gitsem mi diye düşünüyorum bende. Konuşurum belki...Gördüm canm bence esin konussun kafası dağılır eğer yakınlar sa anlatir o zaman sonuçta 19 yasında genç delidolu
Allah yardımcınız olsun canım. Eşinin konuşması bence de iyi fikir inşallah işe yarar. Düzelir inşallahAnnem hasta. Strese fazla gelemiyor. Annemi üzüyormuş...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/erkek-kardesimin-hareketleri.1091960/#post-57412578
Ayyyy çok sevndm canmmm hayırlı olsuuuunnnn hayırla kucağına alırsın inşBu arada idrar testi yaptım çift çizgi çıktı kızlar. Cumartesi de doktor randevum var :)) Geliyor bebiş gibi :)) Çok heyecanlıyım ama şu olayı öğrendikten sonra o heyecanımı bile yitirdi sağolsun...
Sana herseyini anlatır mi anlatırsa konuş canmEşim de gitti iş yüzünden. Bu arada o gelene kadar annemlere gitsem mi diye düşünüyorum bende. Konuşurum belki...
İnşallah canım :) Erken de sevinmek istemiyorum bazen yanılma olabiliyor ama oldu gibi bu sefer :) Kan tahlilinde kesinleşecek :)Ayyyy çok sevndm canmmm hayırlı olsuuuunnnn hayırla kucağına alırsın inş
Bilmiyorum...Sana herseyini anlatır mi anlatırsa konuş canm
Çift çizgi olunca genelde kanda da pozitif çıkıyor inş hayirlisiyla pozitif çıkar canmİnşallah canım :) Erken de sevinmek istemiyorum bazen yanılma olabiliyor ama oldu gibi bu sefer :) Kan tahlilinde kesinleşecek :)
Bilmiyorum...
@gulse14Eses07 A Aveline EternaaLLove . @Brunello Cicinelli N Nnuurrr @Oeksuez T Tatlianne20 mmm
Ses to ses denemeFinrod Felagund @Makarnasever kızlar test yaptniz mi
Kuzu cok sevindim bebiseBu arada idrar testi yaptım çift çizgi çıktı kızlar. Cumartesi de doktor randevum var :)) Geliyor bebiş gibi :)) Çok heyecanlıyım ama şu olayı öğrendikten sonra o heyecanımı bile yitirdi sağolsun...
Teşekkür ederim. İnşallah sevgilisi trip atmıştır ne diyeyimKuzu cok sevindim bebisekardeşini esin halleder belki manitosu felan vardir sen minigine odaklan bakım annenede çok geçmiş olsun
Teşekkürlerrr :))Finrod Felagund canim cok sevindim hamismissin.tebrik ederim.
Buradayım ben, naber, naptın :)Bu hafta yoktum kizlar istanbula gittim 4 - 5 gundur yoktum.hic giremedim.kimsecikler gelmiyormuuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?