- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.021
Kız fırtına var dediler haberde saksıları benimki aldı salonun ortasına koydu yaNe onlemi aldin kuzu.bana da soylr biz hicbir onlem almadik
Gelir gelir bağla kendiniNe kasırgası ya, İstanbul'dayım ben gelir mi kasırga bey buraya
Kassırga mı geliyomuş kuzumNe kasırgası ya, İstanbul'dayım ben gelir mi kasırga bey buraya
Benden de mutlusu yok eşim evdeeeeYarın iş de yok değil mi? 12'ye kadar uyurum artık, yataklar benim
Valla herkesin dilinde bir kasırga. Egeye geliyor bizim burada bir şey yok :)Kassırga mı geliyomuş kuzum
Benim de yok, ahahahaBenden de mutlusu yok eşim evdeeee
Yarın yok ama bugün vardı hemde cuma yorgunluğuPis kalbimi öyle alamazsınyarın iş yok otur oturduğun yere
Valla burda da bişey yok:) kız avatarınla yakıyosun yine ortalığıValla herkesin dilinde bir kasırga. Egeye geliyor bizim burada bir şey yok :)
Kuzu sorma adam evime s*cti yaYarın yok ama bugün vardı hemde cuma yorgunluğuEee daha daha napıyorsunuz kasırgaya önlem almaya devam mı Kamu spotu gibi bilgilendirin bizide yav bizde önlem alak
AaaaKız fırtına var dediler haberde saksıları benimki aldı salonun ortasına koydu yaevim battı krem rengi halimin üstünde saksı var
Kimmm nolduu kııKuzu sorma adam evime s*cti ya
Havalar soğudukız avatarınla yakıyosun yine ortalığı
Kocalar evde olunca mis gibi ev batıyo resmenBenden de mutlusu yok eşim evdeeee
Ya kasırga lafını duydu balkondaki bütün çiçekleri evin ortasına getirdiKimmm nolduu kıı
Evet üşüyoruzHavalar soğudu
Aynen öyle oluyor valla dağınık değildir benim ki ama bu gün bu sacmaladiKocalar evde olunca mis gibi ev batıyo resmen
Bir kere bütün mutfağı batırdığını hatırlıyorum. Ay çıldıracaktımKocalar evde olunca mis gibi ev batıyo resmen
Ahahhaha bide insanın temizlik yapası da gelmiyor biri evdeykenAynen öyle oluyor valla dağınık değildir benim ki ama bu gün bu sacmaladi
Anaa. Olsun ne güzel işte kuzu ne kadar da kasırgaya karşı önlem alıcı bir erkekYa kasırga lafını duydu balkondaki bütün çiçekleri evin ortasına getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?