- 7 Ocak 2018
- 27.615
- 80.133
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.761
Uyanık canım gece 4 de uyandı sabah 7 de uyudu sonra 10 da uyandı gazı var ya rahat yatamıyor kuzum senin kız kaç yaşındaUyanik mi tatli cadi severim onu ben, bende kahvalti hazirlamaya giristim kuzum, benim kizda uyandi...
Gazlı cadi nolcakUyanık canım gece 4 de uyandı sabah 7 de uyudu sonra 10 da uyandı gazı var ya rahat yatamıyor kuzum senin kız kaç yaşında
Gunaydnn canmmmGünaydiiinn Kuzularrrrr..!!!
Cok fenaymis canimGunaydnn canmmm
Salgın varmış cNmm ateş kusma ishal
Kız ne bakması dun koşa koşa hali saha maçına gittiCok fenaymis canimcok gecmis olsun iyi bak ta iyileşsin..
Ayyyyy maşallah bizde hayırlısıyla o günleri görürüz inşallahGazlı cadi nolcakKuzum benim kiz 21 aylik oldu..
İşlerine geldikleri gibi kız bu erkeklerKız ne bakması dun koşa koşa hali saha maçına gitti
Sabah kalktı ekmek alıp gelir misn dihorm sen git diyor
Dedm maça giderken biseyin yoktu smdide olmasın hadi hadi temiz hava iyi gelir hem dedmnazi bana
Aynenİşlerine geldikleri gibi kız bu erkekler
Aynen canım sen elinden geleni yapmışsın daha napacanAynenben kalır miyim hic altında akşam oldum doktora git diye diye gitmedi BN napabilirm daha
Yani bazı insanlar aksi maalesefAynen canım sen elinden geleni yapmışsın daha napacan
HahaahhhhhhhYani bazı insanlar aksi maalesef
Doktora gitmezsen ekmek almaya gidersn
O kadar kötü değil o zaman , adama ilgi göstermezsen o da nazli olur tabiiKız ne bakması dun koşa koşa hali saha maçına gitti
Sabah kalktı ekmek alıp gelir misn dihorm sen git diyor
Dedm maça giderken biseyin yoktu smdide olmasın hadi hadi temiz hava iyi gelir hem dedmnazi bana
Yani bazı insanlar aksi maalesef
Doktora gitmezsen ekmek almaya gidersn
Sağol canim şu an süt içiyor, inşAllah inşAllah...Ayyyyy maşallah bizde hayırlısıyla o günleri görürüz inşallah
Cocuk gibiler..İşlerine geldikleri gibi kız bu erkekler
Günaydınnn Canımmm :)Günaydiiinn Kuzularrrrr..!!!
Ona gösterdiğim ilgiyi kaktuse gosterseydm simdi su verirdiO kadar kötü değil o zaman , adama ilgi göstermezsen o da nazli olur tabii
Günaydiin nurrum nasilsin nasil gidiyor ceyiz isleri?Günaydınnn Canımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?