- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.741
Kavgayi mi hemen yapalim kız o zamanAhahaha merak ettim bak
Eşin öyle diyorsa vardır bir bildiğiKavgayi mi hemen yapalim kız o zaman
Bence burçlardan kaynaklı mesela koç burcunda erkek hakimEşin öyle diyorsa vardır bir bildiği
Benimki o tarz şeylere karışmıyor. Eşya alışverişinde bile sadece benimle gezdi. Hangisi hoşuna gidiyorsa al diyor. Ben bunun desenini beğenmedim, veya rengi şöyle böyle demez.Bence burçlardan kaynaklı mesela koç burcunda erkek hakim
Akrepde disi
Bazen ben erkek gbi laf dalaşına girerim
Esim de çit kirildimdir
Ben sade ve gosterisi severim
Esim simli allı pullu şeyleri sever hep onları al derinatlasiriz baya
Ben kaynanamla çok sık gorusmuyorm ama eşim sağolsun aratmaz onu şöyle yap bunu şöyle yap surda dursun bu olsunBenimki o tarz şeylere karışmıyor. Eşya alışverişinde bile sadece benimle gezdi. Hangisi hoşuna gidiyorsa al diyor. Ben bunun desenini beğenmedim, veya rengi şöyle böyle demez.
Boğa burcu genelde pek takılmıyor sanırım böyle şeylere. Erkek kardeşim de boğa, o da böyleydi.
Ahaha konuşurlar ama icraata gelince ellerini sürmezlerBen kaynanamla çok sık gorusmuyorm ama eşim sağolsun aratmaz onu şöyle yap bunu şöyle yap surda dursun bu olsun
Yemek yaparken bile ayni bigun dayanamadım kaynanadan dul kadından betersn çok biliyorsan gel yap dedm karşımda gülüyor kikir kikir
Bende ettirmiyorm kaynanayaAhaha konuşurlar ama icraata gelince ellerini sürmezlerErkek milleti böyle işte Kaynanam çok karışmaz evime. Eşim de o konuda beni hiç ezdirmedi. Evimize müdahale edilince benden önce eşim devreye giriyor ben hiç karışmıyorum o hallediyor
İyi demişsinBende ettirmiyorm kaynanayabi ara kalın perde yoktu bi odada eksik arıyor habire su yok bu yok dedm çok olmasını istiyorsan aliverirsn bi tane de eksik giderirsn eksik arayacagina dedm sustu ondan snra
Ayy benim annemde kv ama gorsen hic kv gbi değil keşke öyle birine dusseydmİyi demişsinKv de olsa haddini bilecek
Benim annem de öyledirAyy benim annemde kv ama gorsen hic kv gbi değil keşke öyle birine dusseydm
Bizimki şanslı vallaBenim annem de öyledirKv değil ama olsa bile tatlı kv lerden olur herhalde. Gelin şanslı olacak
Hoşgeldin canım :)) Ah şu bitmeyen maçlar.....Merabalar :) evde maç izleniyor kendimi buraya verdim bende
Hosgedin canim.mMerabalar :) evde maç izleniyor kendimi buraya verdim bende
Evlilik yıldönümününüz kutlu olsun kuzum evlatlarinizla beraber nice yillara...İyiyiz canım aylık kontrolümüz vardı cadı nın doktora gittik geldik bugün evlilik yıl dönümü müz eşim para verdi gittim kendime bilezik yaptırdım şimdi evdeyiz kızı banyo yaptıracam siz ne yapıyorsunuz
Eşine ne olduki kuzum nesi var?? Gecmis olsun..Ayy deme kız öyle napim okulda toplantı vardı para gösteri virt zirtcikicta arkadaşlarla parkta durdum biraz eşim hasta ona bakıyorum hayatım.nasıl olacakki
Aldigimiz ikinci güzel haber bu , Gözün aydın , hayirli olsun canim..Sağlikla gelsin inşAllah..Evet canım :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Hoşgeldinn aramiza ...Merabalar :) evde maç izleniyor kendimi buraya verdim bende
Günaydın canımGünaydiiinn Kuzularrrrr..!!!
Günaydın canım
İyilik cnm ya kucağımda cadı kızım bi elimde telefon bi elimde kahve her şekilde kızı da kendimi de mutlu ediyomNaberr??
Uyanik mi tatli cadi severim onu ben, bende kahvalti hazirlamaya giristim kuzum, benim kizda uyandi...İyilik cnm ya kucağımda cadı kızım bi elimde telefon bi elimde kahve her şekilde kızı da kendimi de mutlu ediyomsenden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?