Benimki o tarz şeylere karışmıyor. Eşya alışverişinde bile sadece benimle gezdi. Hangisi hoşuna gidiyorsa al diyor. Ben bunun desenini beğenmedim, veya rengi şöyle böyle demez.

Boğa burcu genelde pek takılmıyor sanırım böyle şeylere. Erkek kardeşim de boğa, o da böyleydi.

Ben kaynanamla çok sık gorusmuyorm ama eşim sağolsun aratmaz onu şöyle yap bunu şöyle yap surda dursun bu olsun
Yemek yaparken bile ayni bigun dayanamadım kaynanadan dul kadından betersn çok biliyorsan gel yap dedm karşımda gülüyor kikir kikir

Ahaha konuşurlar ama icraata gelince ellerini sürmezler Erkek milleti böyle işte Kaynanam çok karışmaz evime. Eşim de o konuda beni hiç ezdirmedi. Evimize müdahale edilince benden önce eşim devreye giriyor ben hiç karışmıyorum o hallediyor

Bende ettirmiyorm kaynanaya bi ara kalın perde yoktu bi odada eksik arıyor habire su yok bu yok dedm çok olmasını istiyorsan aliverirsn bi tane de eksik giderirsn eksik arayacagina dedm sustu ondan snra

Evlilik yıldönümününüz kutlu olsun kuzum evlatlarinizla beraber nice yillara...
Ayy deme kız öyle napim okulda toplantı vardı para gösteri virt zirt cikicta arkadaşlarla parkta durdum biraz eşim hasta ona bakıyorum hayatım.nasıl olacakki
Eşine ne olduki kuzum nesi var?? Gecmis olsun..

Evet canım :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Aldigimiz ikinci güzel haber bu , Gözün aydın , hayirli olsun canim..Sağlikla gelsin inşAllah..
Darisi @umudu beklemek ve Eses07 kardeslerimize inşAllah...

Merabalar :) evde maç izleniyor kendimi buraya verdim bende
Hoşgeldinn aramiza ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…