- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.721
Benm 25 yasında ikinci cocugm doğmuştuBen 25 yaşıma doğru evlendim. Çok erken evlendim diyordum ki neler neler varmış :))
Oh oh maşallah :) Tam evliliğe adım atacağız bir şey oluyordu ayrılıyorduk. Çalkantılı ilişkiler sonrası düzgün birini bulabildimBenm 25 yasında ikinci cocugm doğmuştu
Hadi yaaOh oh maşallah :) Tam evliliğe adım atacağız bir şey oluyordu ayrılıyorduk. Çalkantılı ilişkiler sonrası düzgün birini bulabildim
Bizde hemen çocuk olmayınca bir şey fark etmedi aslındaHadi yaa
Kız bende 23 yasında evlendm zaten şimdiki aklm olsa yeni evlenirdim tabiki o ayrı bence geç daha iyi
Oy maşallahhh canım cinsiyeti belli oldu mu?Bak takvimime 13 hafta ve karnımdaki bebeğin boyutu ve bilgileri var hemen yazımın altında. Hesap bilgilerinden son adet tarihini giriyorsun bide tahmini doğacağı tarihi doktorun dediği tarih
Bence de zaten ömür boyu evlisin biraz gençliğin tadını çıkarmak lazımHadi yaa
Kız bende 23 yasında evlendm zaten şimdiki aklm olsa yeni evlenirdim tabiki o ayrı bence geç daha iyi
İki hafta sonra doktor kontrolüm var ozamana kadar bekliycezOy maşallahhh canım cinsiyeti belli oldu mu?
Ayyy 12. Haftada belli oluyor diyolarr.. Nasıl sabrediosunnnnnn canım ya ben çatlarımm:))))İki hafta sonra doktor kontrolüm var ozamana kadar bekliycez
Sağol canımHayırlı olsun canım
Doktor ozaman gelin dedi. Oyuzden beklemek zorundayiz. Bakalım hayırlısı. Merak etmiyor değilim. Ama sabretmek zorundayimAyyy 12. Haftada belli oluyor diyolarr.. Nasıl sabrediosunnnnnn canım ya ben çatlarımm:))))
Bir oğlun var hayırlısıyla da kızın olur inşallah canınDoktor ozaman gelin dedi. Oyuzden beklemek zorundayiz. Bakalım hayırlısı. Merak etmiyor değilim. Ama sabretmek zorundayim
Ben şimdiden sabredemiyorum :))Ayyy 12. Haftada belli oluyor diyolarr.. Nasıl sabrediosunnnnnn canım ya ben çatlarımm:))))
Ay ben de yaaaa:dddBen şimdiden sabredemiyorum :))
Bende öyle bekliyorum. Hayırlısıyla. Sağlıklı hayırlı evler kul. Sonra kız olsun diyorumBir oğlun var hayırlısıyla da kızın olur inşallah canın
Kesinlikle daha az yipranirsinBence de zaten ömür boyu evlisin biraz gençliğin tadını çıkarmak lazım
Bizde hemen çocuk olmayınca bir şey fark etmedi aslında
:) kızz sağlıkla kucağına al inşallah :)Evet canım :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Senin dik kafalığını yerim benbizde hemen oldu da nildu daha yeni yeni huyumuza gidiyoruz
Gerçi ben dik kafalihim baya
Senin dik kafalığını yerim ben
Ahahaha merak ettim bak
Yi kız
Erkek gbi kavga ediyorsun diyor eşim
Dedm erkeklerin içinde büyüdüğüm için olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?