- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.881
As canm bende çok yorgun hissediuorm nedenseSelam kızlarr. Bugün kendimi aşırı enerjik hissediyorum.
Uzun zamandır dışarda tek başıma bir şeyler yapmıyordum. Bu geceyi kendime ayırıyorumm :)
Yormaa kendini sen bitersin iş bitmez :))As canm bende çok yorgun hissediuorm nedense
Profiline git. Profil resmine tıkla avatar koyma ekranı çıkıyor.Kızlar merhaba, ben eski uyelerdenim ancak yeni üyelik açtım tekrar. Bisiy sorucam bu avatarı nasıl değiştiriyorduk bir türlü değişmiyor. Bir şartı mi var
Evet dosya seç diyor tiklyorum ama yok. Olmuyor. Bir sartmi koydularki dedim eskiden kolaydiProfiline git. Profil resmine tıkla avatar koyma ekranı çıkıyor.
Resmin boyutu büyükse kabul etmiyor bazen.Evet dosya seç diyor tiklyorum ama yok. Olmuyor. Bir sartmi koydularki dedim eskiden kolaydi
Valla is yapmasam da yoruluyormYormaa kendini sen bitersin iş bitmez :))
Kim yoruyor seni bebişimValla is yapmasam da yoruluyorm
HayaaaaatKim yoruyor seni bebişim
Kimi yormuyor kiHayaaaaat
Hisgldn cnmHiç resim secemiyorum ki.hic çıkmıyor seçenek dosya seç diyorum . Dosyalar resimler çıkmıyor telefondan giriyorum ondan değildir sanirim
Bn gldmKizlar nerelerdesiniz?
Sut sagiom pamuga gtcm sen naslsnKızlar günaydın mutlu pazarlar nabersinşz bakimmm
Gunaydin canim.iyi pazarlar sana daKızlar günaydın mutlu pazarlar nabersinşz bakimmm
Kolay gelsin cnm bol bol bulgur pilavı ye su iç çok güzel süt oluyorSut sagiom pamuga gtcm sen naslsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?