- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.901
Nereden konuşuyorsunuz?Kızlar @umudu beklemek arkadaşımız yani serracığımız ban yemiş yine 10 ekime kadar yok.çok bunalmış durumda.sizleri özlemiş çok.bişey yapın diyor kurtarın beni bu cezadan diyor
İyi akşamlar, hoşgeldin canım :)İyi akşamlar merhaba
Hoşbuldukİyi akşamlar, hoşgeldin canım :)
İyi yapmışsın, benim de uykumu şimdi kahvem kaçırdı :))Hoşbulduk
Gezdim tozdum tüm gün
Şimdi de pinekliyorum
Afiyet olsun :)İyi yapmışsın, benim de uykumu şimdi kahvem kaçırdı :))
Kaç haftalık hamilesin canım?kızlar banada az mutluluk lazım Hamilelikten biliyorum ama toparlamak eski haline çabucak dönmek istiyorum. çok sinirli oldum çıktım . sinirli gergin mutsuz. Allahım tövbe.
Hosgeldin cnimHoşbulduk
Gezdim tozdum tüm gün
Şimdi de pinekliyorum
Hsgeldin cnim kac haftaliksinkızlar banada az mutluluk lazım Hamilelikten biliyorum ama toparlamak eski haline çabucak dönmek istiyorum. çok sinirli oldum çıktım . sinirli gergin mutsuz. Allahım tövbe.
Aynen canim kalmadi kimseBurayı da bosladik
Nabiyorsnz kızlar
Ah ah ne sohbetler cevirdik buradaAynen canim kalmadi kimse
Nerdeler bu kizlar seslenmek lazim toplansilar anneme gectim buhafdada kendi anemdeyim gelrim artik kvde pek tel almiyordum sut sagarken bakardimAh ah ne sohbetler cevirdik burada
Sensz de tadı kalmadı hic buraların vallaNerdeler bu kizlar seslenmek lazim toplansilar anneme gectim buhafdada kendi anemdeyim gelrim artik kvde pek tel almiyordum sut sagarken bakardim
Ben surkli etiket yapa yapa milleti topla cekildiler ellam sen nasilsin uyku tutmadi herlSensz de tadı kalmadı hic buraların valla
Uykum çok da uyuyamiyormBen surkli etiket yapa yapa milleti topla cekildiler ellam sen nasilsin uyku tutmadi herl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?