- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.941
Hayirli olsun .. sağlikla gelsin inşAllah..8 haftalık hamileyim kızlar .
Selam yeni anne adayiMerhaba ^^
Kuzum kolay gelsin masaj felan yap düzenli, birde gaz yapici yiyeceklerden mi yiyorsun acaba??Burdayım kuzum ya cadı ula uğraşıyorum çok gazı var durmuyor artık omuzlarım kaldırmıyor kucakta taşımaktan sen neler yapıyorsun bebiş nasıl sen nasılsın
Normal canim yuvarlanip gidiyoruzz sen nasilsin ? Yeni katilmişsin hoşgeldinNasıl gidiyo hanımlar
Normal canim yuvarlanip gidiyoruzz sen nasilsin ? Yeni katilmişsin hoşgeldin[/QUOTE
Teşekkür ederim
Hoşbulduk
Bende aynı...
Yuvarlanıp gidiyorum aslında ...
Etrafı toplucam biraz
Yemek Faslı var vb
Okudum canim.. olur öyle..Alıntıyı düzgün yapamamışım
Teşekkür ederim 1 yılı geçti
Yeni gelin diyelim o zaman..Teşekkür ederim 1 yılı geçti
Yeni daha :))
Aminnn teşekkür ederimYeni gelin diyelim o zaman..Allah mutluluğunuzu daim etsin inşAllah..
Güzel :))Hayirli olsun .. sağlikla gelsin inşAllah..
Selam yeni anne adayinasil gidiyor??
Kuzum kolay gelsin masaj felan yap düzenli, birde gaz yapici yiyeceklerden mi yiyorsun acaba??
HosbuldummmmHosgeldinnn
Cnm üst gazımızla ilgili bi sıkıntı YÖK çok şükür sürekli çıkarıyor ama benim Kızçe çok gazlı babamız da öyleymiş küçükken bilmiyorum inşallah kısa sürer atlatırızKuzum birde biraz emsin gazini çikar hemen , öyle yapinca hemen cikiyor midedeki gaz ..sonra tekrardan devam et emzirmeye .. geç olursa bağirsaklara iniyor sonra zorlaşiyor maleseffKmsl Hnd bende bir doktordan duymuştum..
Masaj yapıyorum kimyonlu su damlalar veriyorum yok benim kız. Çok gazlı aslında yediklerime de dikkat ediyorum ama bilmiyorum vallaHayirli olsun .. sağlikla gelsin inşAllah..
Selam yeni anne adayinasil gidiyor??
Kuzum kolay gelsin masaj felan yap düzenli, birde gaz yapici yiyeceklerden mi yiyorsun acaba??
Canim bebisle geciyor zaman. Aslidan fırsat bulunca da keremle oynuyorum ev isleri de bana bakiyor. Cok uykusuz kaliyorum. Asli her gece 4 bucukta uyanıyor uyumuyor saat 7den sonra da kerem uyanıyor hic uyku bana
Aminnnnn iple çekiyorum inan 1 aylık bile olsak iyi :)Kızlar biz kırkımızı çıkardık bu arada inşallah benim kızın çalılıkları da biraz azalır darısıgulse14 ve inşallah T Tatlianne20 sizlere de Çan’larım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?