- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.961
Kolik mi acabaMasaj yapıyorum kimyonlu su damlalar veriyorum yok benim kız. Çok gazlı aslında yediklerime de dikkat ediyorum ama bilmiyorum valla
İyiyiz sen nasılsın, ne yapıyorsun?Ben de giremiyorun iki gundur.iyimisiniz?
Kız şimdi daha çok uyurkar ama bizİm ki artık gündüzleri hiç uyumuyor sürekli kucak istiyor ağlıyorAminnnnn iple çekiyorum inan 1 aylık bile olsak iyi :)
Kucağa alistiysa kolay gelsin bacım :) biz yastıkla tutuyoruz kimsenin kucagina vermiorum alismasin diye. Bi tek gaz cikarmak icin kucağıma alıyorum ben :)Kız şimdi daha çok uyurkar ama bizİm ki artık gündüzleri hiç uyumuyor sürekli kucak istiyor ağlıyor
Ya aslında biz de kimse kucağına almadı ama demek ki alışası varmışşşşKucağa alistiysa kolay gelsin bacım :) biz yastıkla tutuyoruz kimsenin kucagina vermiorum alismasin diye. Bi tek gaz cikarmak icin kucağıma alıyorum ben :)
Aminn canimKızlar biz kırkımızı çıkardık bu arada inşallah benim kızın çalılıkları da biraz azalır darısıgulse14 ve inşallah T Tatlianne20 sizlere de Çan’larım
Ha bak o olabilirYa aslında biz de kimse kucağına almadı ama demek ki alışası varmışşşş
Iyiyim canim.napiyim oyle internete bakiniyordum bir yandan dizi acik ben de arada bakiyorumİyiyiz sen nasılsın, ne yapıyorsun?
Rabbim sabredenlerle beraberdir..Kizlar dua bekliyom sizden.
Aminn allahimm sen gor duy yarabbimRabbim sabredenlerle beraberdir..
Hakkınızda hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin.
Şafii isminin hürmetine evladina şifalar nasip etsin İnsaAllah. ❤❤
İyi geceler canmmm geldin mi gidiyor musnİyi geceler kızlar
İyi geceler canmmm geldin mi gidiyor musnanlayamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?