- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.001
Paketim bitmişti canım sen napıyon bebişimiz nasıl napıyonuz birlikte bakakım
Hayırlı cumalar canım mutlu huzurlu sağlıklı günler olsun inşallahSize karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını,menekşenin tevazusunu lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz hayirli cumalar.
GünaydınnGünaydın kızlar
Gunaydin cnmGunaydin herkese
Olsunnnnn canmmm çok sevndmmm
Haber verdim ya kuzumOooooo kimleri görüyoruz insan bi hbr verir
Hayrli
Olsunnnnn canmmm çok sevndmmm
Kaç aydır nerdesn hee sen nerdeeeee olduk burada merakta !Haber verdim ya kuzum
K. ıçımı yirtiyorum burada gelin toplanin diye
Oyyyy kuzummm nasıl güzel bir haber buuu çooook hayırlı olsun.Kizlar ama esim dahil kimse bilmiyor (teyzem haric)
Esime söyleme durumunda kararsizim. Acaba doktora gidip emin oldukten sonra mi söylesem? Heyecandan Ailesine aciklar diye de korkuyorumdoktora gitmeden ailelerw söylemeyi düsünmüyorum cünkü
tsk ederim cnm insallah 2 test de ayni adet de olmadim heralde hamisimdirHayırlı olsun, umarım hamişsindir canım :)) Bence de emin olduktan sonra söyle eşine ve ailene :)
Kizmakla haklisin kiz bana istedigin kadar..Kaç aydır nerdesn hee sen nerdeeeee olduk burada merakta !
Tsk ederim kuzucummOyyyy kuzummm nasıl güzel bir haber buuu çooook hayırlı olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben senin yerinde olsam en aşağı 5 tane falan testte denerdim. 5 i de çift çizgiyse yanılıyor olamaz Eşime açıklar, ilk kontrole mutlaka eşimle giderdim
Esime nasil söyleyecegim bile hazir yani. Kutu aldim icine testi koydum ve bebisten bir mektup biraktim icine.. ama karar veremedim söyleyip söylememekleOyyyy kuzummm nasıl güzel bir haber buuu çooook hayırlı olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben senin yerinde olsam en aşağı 5 tane falan testte denerdim. 5 i de çift çizgiyse yanılıyor olamaz Eşime açıklar, ilk kontrole mutlaka eşimle giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?