Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını,menekşenin tevazusunu lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz hayirli cumalar.

Kizlar ama esim dahil kimse bilmiyor (teyzem haric)

Esime söyleme durumunda kararsizim. Acaba doktora gidip emin oldukten sonra mi söylesem? Heyecandan Ailesine aciklar diye de korkuyorum doktora gitmeden ailelerw söylemeyi düsünmüyorum cünkü

Oyyyy kuzummm nasıl güzel bir haber buuu çooook hayırlı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben senin yerinde olsam en aşağı 5 tane falan testte denerdim. 5 i de çift çizgiyse yanılıyor olamaz Eşime açıklar, ilk kontrole mutlaka eşimle giderdim

Hayırlı olsun, umarım hamişsindir canım :)) Bence de emin olduktan sonra söyle eşine ve ailene :)
tsk ederim cnm insallah 2 test de ayni adet de olmadim heralde hamisimdir

Kaç aydır nerdesn hee sen nerdeeeee olduk burada merakta !
Kizmakla haklisin kiz bana istedigin kadar..
Önce ben banlandim. Sonra da zaman bulamadim girmeye..
Tsk ederim kuzucumm esim heyecandan ailesine aciklar diye korkuyorum ailelerw daha söylemek istemiyorum cünkü kesinlesmeden.
Icimde de tutamiyorum artik 2 hafta zor gecer.. ne yapsam acana

Esime nasil söyleyecegim bile hazir yani. Kutu aldim icine testi koydum ve bebisten bir mektup biraktim icine.. ama karar veremedim söyleyip söylememekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…