- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.201
Ohh ne güzel vallaBiz burda hala yaz yaşıyoruz. Bi gece ve sabaha karsi serin oluyor
Eşim bir ara ben kendimi evlendirdim. Dedi. Kıyamet. Kopardılar. Sen niye orda burda ben kendimi evlendirdim demişssin. Oda yalan mı. Ben evlendirdim. Kim evlendirdiAnlatmaya yüzü yokki hele anlatsın gider bulurm lafimi cakarm valla kimse kusura bakmasn
Aynen gündüz hala sıcak bugün çok sıcaktı gündüz akşam yağmur yağdı gündüzü de serinlese çok güzel olacak bunaltıyor,birde toz yağdımı çok kötü oluyor geçen haftalar resmen havadan toz yağıyordu bunaltıcıydı.Biz burda hala yaz yaşıyoruz. Bi gece ve sabaha karsi serin oluyor
Yok ya güzel olmuyor aslında sıkıcı bunaltıcı bir hava oluyor göründüğü gibi değil :)Ohh ne güzel valla
Nasılsın canım.Hayırlı aksamlar kızlar.
Bizim buradada aynı öyleydi. Yağmur yağdı ama resmen çamurduAynen gündüz hala sıcak bugün çok sıcaktı gündüz akşam yağmur yağdı gündüzü de serinlese çok güzel olacak bunaltıyor,birde toz yağdımı çok kötü oluyor geçen haftalar resmen havadan toz yağıyordu bunaltıcıydı.
Aynen çamur yağdı resmen.Bizim buradada aynı öyleydi. Yağmur yağdı ama resmen çamurdu
Yerlerimi değişsek ben sıcak çok severim ve burası çok soğuk artık yağmur sürekli yağip duruyor benim için tadını çıkar tatlımBiz burda hala yaz yaşıyoruz. Bi gece ve sabaha karsi serin oluyor
Canim yazamadim bir suredir bebegin sagligi nasilHayırlı aksamlar kızlar.
Nazar ettim kız bugün burasi da yağmaya esmeye basladi ama öyle soğuk yok yinede :)Yerlerimi değişsek ben sıcak çok severim ve burası çok soğuk artık yağmur sürekli yağip duruyor benim için tadını çıkar tatlım
Günaydinn bitterimmmmmm ❤❤❤❤Günaydın canlarım 
Aynen aksam yagdi sabah gunes cikti tekrar yagdi hem de ne yagma disaridaydim sucuk gibi oldum :) simdi yine güneş cikti soguk degil tabi.Nazar ettim kız bugün burasi da yağmaya esmeye basladi ama öyle soğuk yok yinede :)
Şükür iyiyin sen nasilsin canım.Nasılsın canım.
Bizim burada da çok gök gürültüsü vardı cok yağdi ama iyi oldu hava temizlendi birazAynen aksam yagdi sabah gunes cikti tekrar yagdi hem de ne yagma disaridaydim sucuk gibi oldum :) simdi yine güneş cikti soguk degil tabi.
Sagol canim iyiyim ben de.Şükür iyiyin sen nasilsin canım.
Aynen heryer yağışlı galibaBizim burada da çok gök gürültüsü vardı cok yağdi ama iyi oldu hava temizlendi biraz
Sonbahar artık ben geldim unutun güzel havalari diyorAynen heryer yağışlı galiba
Aynen canım hergun güzel bir an tadını cikartmak gerek napıyon kuzum.Sonbahar artık ben geldim unutun güzel havalari diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?