- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.381
Sagol kuzun amin aynen icim o yüzden rahat melegime üzülmüyorum zaten.A.. Başınız sağ olsun. O sizi cennette bekliyor olacak..Başınızın üzerinde sürekli sizi koruyan melekten bir bulut var..
Gidemedim oyuzden kaoinda anahtarin olsun hep ole nasil biryer allah kalbime gore dusurdu beni teyzelerle emsalim annemgibiler gelen hep begenir bu cevreyi ben kucugum ama kafam uyusur buyujlerlen anlasirim hep sehorden bilirim.Ohhh mis valla ...Öyle komşularım olsun başka.hicbise istemem.
Burda da insan karşı dairesinin kapısını çalmaya korkuyor be bitanem...insanlıkta ölüyor yavaş yavaş ...
Insanlığın kaldığı yerleri duymak.bilmek çok güzel. Kıymetini bil valla.
Sagol kuzun amin aynen icim o yüzden rahat melegime üzülmüyorum zaten.
Ben erzurum eşim bartin aslen ankara dogma buyume sehir safranbo l u Karabük.Abla siz nerelisiniz?
Iyi geceler kuzum bebişe kalktım sen nasilsin napiyosunHayırlı geceler kizlar.
Napiyonuz nasilsiniz
@Eses07 @_nurunnisa_ @Ada duru @Nnuurrr @HemDeliHemAsik @Oeksuez @Temmuz07gulse14 @Kmsl Hnd @umudu beklemek ByNkoaLa @minik meleklerim Diktorya Secret @bulca @LknrNkz
Maşallah canım ..Gidemedim oyuzden kaoinda anahtarin olsun hep ole nasil biryer allah kalbime gore dusurdu beni teyzelerle emsalim annemgibiler gelen hep begenir bu cevreyi ben kucugum ama kafam uyusur buyujlerlen anlasirim hep sehorden bilirim.
Aah benim minik prensesimm yaa beni buralara cagirmiss kurban oldugumHayırlı geceler kizlar.
Napiyonuz nasilsiniz
@Eses07 @_nurunnisa_ @Ada duru @Nnuurrr @HemDeliHemAsik @Oeksuez @Temmuz07gulse14 @Kmsl Hnd @umudu beklemek ByNkoaLa @minik meleklerim Diktorya Secret @bulca @LknrNkz
Ben üniversiteyi bıraktım ilk senemi okudum maliye bölümüydüm şimdi edebiyat için çalışıyorum. Öğretmen olmak istiyorum. Sevdiğim ve istediğim bir meslek..
İnşallah.. Bebiş için 6-7 sene sonra evleneceğim.. Güzel bir şey olmalı bebiş
6-7 sene sonra Evlensem bile bebiş için evlenirim koca nazını değil de bebiş nazını çekerimVaay afferin kiz sana helal olsun gorusunu sevdim begendim once oku meslegini eline al tabii kii kendi ayaklarin uzerinde dur evlilik olur herturlu zamani geldiginde zaten
Hatayda misin kiz sen bende hataydayim ama Hataylı değilim6-7 sene sonra Evlensem bile bebiş için evlenirim koca nazını değil de bebiş nazını çekerim
Evet.. İskenderunluyumHatayda misin kiz sen bende hataydayim ama Hataylı değilim
Hahah ben b.klu payastayim şu havasi pis olan yerEvet.. İskenderunluyum
Siz neresindesiniz ?
Payasa gideriz itfaiye var onun orada miss gibi çiğer yapan bir mekanımız var babamla benimHahah ben b.klu payastayim şu havasi pis olan yer
Bizde ışıkların köşede var gözde künefenin karsisinda orda yiyoruz ciğeri hep harika yapıyorlar. Biz yaptırıp sahile gidiyoruz esimle daha güzel oluyor :)Payasa gideriz itfaiye var onun orada miss gibi çiğer yapan bir mekanımız var babamla benim
Bana da beklerimPayasa gideriz itfaiye var onun orada miss gibi çiğer yapan bir mekanımız var babamla benim
Hahaha aynenn oylee helal sana6-7 sene sonra Evlensem bile bebiş için evlenirim koca nazını değil de bebiş nazını çekerim
Canimmmm günaydın nasılsın BN yeni gordmHayırlı geceler kizlar.
Napiyonuz nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?