- 7 Ocak 2018
- 27.619
- 80.137
- 598
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.441
Çok şükür canım yaaa temizlik filan işte aslında temizlik için kadın gelicek Perşembe günü ama yine de yapacağım işlerim var yetişmiyor bi türlü sen neler yapıyorsun bakalımKarabük küçük yer güzel ama sıkıcı okuluda iyi ama benim sosyal olmadigindan cevrem güzel.
Insallah karsilasirsin canim benimde samimi arkadas yok ama teyzelerle güzel vakit geçiyor.
Hersaman etiketlerim balım merak ediyorum sizleri şükür iyiyin balım misafirlarim gitti bugün uyumusum biraz şimdi islerimi yapcan sen neler yapion kuzum
Kiz bykoala senmisin balim
Tunaydin balim is guc derken şükür sen nasılsın napıyon kuzum
Bende bişiler yedim ev ytopluycam suour yorgan cikarcam disari yastiklar sen fistigim nasil annesi.
Iyiyim balim misafirler gitti bende islerimi yapiyor m sen napıyon balım
Geçmiş olsun balim nane limon taylot ic ihlamur.
Insallah canım allahin nasip etsin seninde saglikli annali babali buyusun minisim
Sukur kuzun havalar güzel bahar havasi işler güçler.
Nasil gidiyor balim hamislik
Iyiyim kuzum mis gibi hava is guc sen fistik nasil balim.
Owww bu da aşırıya kaçmış baya bir ..Abartmadigi sürece güzel canım. Ama benimki abartıyor. Birlikte büyüdüğüm kuzenlerimle bile görüştürmüyor hatta bununla kalmayip cocukluk fotoğraflarımızı bile yok etti. Sosyal medya kullanmak yok. Tesettürlüyüm ama mesela azicik bilegimin üzerine açılsa kolum büyük olay yapar. Bu da beni bunaltıyor
Yaa işte bosuna bıkmamışım dimiiiiOwww bu da aşırıya kaçmış baya bir ..
Kuzum fıstığı m nasıl canım.Yaa işte bosuna bıkmamışım dimiiii
DatlummmBitanemm
Bende temizlik bitti yorgan yastik havalndiriyim yarin onlari toplarim is guc ayni.Çok şükür canım yaaa temizlik filan işte aslında temizlik için kadın gelicek Perşembe günü ama yine de yapacağım işlerim var yetişmiyor bi türlü sen neler yapıyorsun bakalım
Ne yapıyorsun kuzum♡♥Datlummm
Hayırrrr...Yaa işte bosuna bıkmamışım dimiiii
Çok şükür iyi canim bi sıkıntı yok azıcık kavga ediyoz azicik sevisiyoz öyle büyüyüp gidiyor 34 günlük oldu bugün zaman geçiyor hic anlamiyorum bile. Sen nasılsın tatlimmmmKuzum fıstığı m nasıl canım.
Bugun de iyi sicak var gunes yakıyor resmen :)
Hayırlı gecelerHayırlı geceler kizlar.
Napiyonuz nasilsiniz
Eses07 @_nurunnisa_ @Ada duru N Nnuurrr @HemDeliHemAsik @Oeksuez @Temmuz07 gulse14 Kmsl Hnd @umudu beklemek @ByNKoaLa @minik meleklerim Diktorya Secret @bulca @LknrNkz
Bende şükür iyim kuzum aynı bizdede ole şükür halimize.Çok şükür iyi canim bi sıkıntı yok azıcık kavga ediyoz azicik sevisiyoz öyle büyüyüp gidiyor 34 günlük oldu bugün zaman geçiyor hic anlamiyorum bile. Sen nasılsın tatlimmmm
Yemek falan yedik ıhlamur içiyorum oturup:)İyim bitanemm sen napiyosun
Nasılsın esesim konuşamiyoruz.Hayırlı geceler
Sagol balim bi arkadaslari ziyaret ediyom nasillar diye sagol olsun arayip sordular beni:)
Kolay gelsin cnmBende temizlik bitti yorgan yastik havalndiriyim yarin onlari toplarim is guc ayni.
Kolay gelsin kuşum. Çok yorma kendiniiiKarabük küçük yer güzel ama sıkıcı okuluda iyi ama benim sosyal olmadigindan cevrem güzel.
Insallah karsilasirsin canim benimde samimi arkadas yok ama teyzelerle güzel vakit geçiyor.
Hersaman etiketlerim balım merak ediyorum sizleri şükür iyiyin balım misafirlarim gitti bugün uyumusum biraz şimdi islerimi yapcan sen neler yapion kuzum
Kiz bykoala senmisin balim
Tunaydin balim is guc derken şükür sen nasılsın napıyon kuzum
Bende bişiler yedim ev ytopluycam suour yorgan cikarcam disari yastiklar sen fistigim nasil annesi.
Iyiyim balim misafirler gitti bende islerimi yapiyor m sen napıyon balım
Geçmiş olsun balim nane limon taylot ic ihlamur.
Insallah canım allahin nasip etsin seninde saglikli annali babali buyusun minisim
Sukur kuzun havalar güzel bahar havasi işler güçler.
Nasil gidiyor balim hamislik
Iyiyim kuzum mis gibi hava is guc sen fistik nasil balim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?